Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη 24χρονος Αλβανός για δεκάδες ληστείες

Δύο ένοπλες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών που τον καταδίωξαν και δεκάδες ληστείες, κυρίως σε σούπερ μάρκετ, έχει στο ενεργητικό του 24χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στου Ζωγράφου μαζί με τέσσερις ομοεθνείς του.
Χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της Ασφάλειας ως "νέος Πάσσαρης" καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό κακοποιό.
Συμμετείχε μεταξύ άλλων σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ν. Φάληρο στη διαρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα ο συνεργός του.
Τότε, τρεις σφαίρες στο πόδι είχε δεχθεί και ο 24χρονος, ο οποίος ωστόσο ταξίδεψε μόνος στην Αλβανία προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση από γιατρό της εμπιστοσύνης του.
Ο συγκεκριμένος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους τον περασμένο Απρίλιο από τις φυλακές Διαβατών και από τότε έως τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε διαπράξει 17 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ.
Στις 27 Αυγούστου μετά από ληστεία στο Μαρούσι είχε καταδιωχθεί από περιπολικό. Τότε ο 24χρονος είχε ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών με συνέπεια σφαίρες να καρφωθούν σε διάφορα σημεία του περιπολικού.
Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του από την Αλβανία όπου παρέμεινε μετά τον τραυματισμό και την καταδίωξή του από αστυνομικούς συγκρότησε νέα ομάδα με την οποία διέπραξε τρεις ληστείες σε καταστήματα γυναικείων ειδών, ενώ μόνος του μόνο στη διάρκεια του Φεβρουαρίου διέπραξε τέσσερις ένοπλες ληστείες.

5 comments:

  1. Στον τοιχο απο τα εξι μετρα,δεν θα τον ταιζουμε τζαμπα κι αυτον μεχρι να την κοπανησει με την πρωτη ευκαιρια,αν δεν τον βγαλει πιο μπροστα απο την φυλακη ο Κοεμτζογλου(το πραγματικο επιθετο του "Χρυσοχοιδη").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις δίκιο. Προτείνω σύλληψη των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, άμεση απελευθέρωση του ήρωα αγωνιστή, ελληνική ιθαγένεια τώρα σ' αυτόν και σ' όλο του το σόι μέχρι 14ης γενεάς, τιμητική σύνταξη και τέλος βράβευση αυτών που απελευθέρωσαν τον ήρωα πριν την ώρα του. Τέλος να του στηθεί άγαλμα έξω από τα γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν τον βγαλει πιο μπροστα απο την φυλακη ο Κοεμτζογλου(το πραγματικο επιθετο του "Χρυσοχοιδη"). για πες......για πες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή