Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για να αποφύγει την απέλαση.!

Χθες (15-02-2010) και ώρα 06:50 κρατούμενος Παλαιστινιακής Εθνικότητας, που εκρατείτο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, για απέλαση, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εντός των κρατητηρίων, με κομμάτι κουβέρτας, ανεπιτυχώς, καθόσον έγινε αντιληπτός από το σκοπό κρατητηρίων.
Στη συνέχεια, και ενώ ο ανωτέρω απομακρύνθηκε από τα κρατητήρια, άλλοι συγκρατούμενοί του - αλλοδαποί, επίσης για απέλαση, διαμαρτυρόμενοι έβαλαν φωτιά σε κουβέρτες, με συνέπεια να προκληθεί πυρκαγιά μικρής έκτασης, με καπνούς που επεκτάθηκαν σε όλο το χώρο των κρατητηρίων.
Αστυνομικοί εισήλθαν στα κρατητήρια και απομάκρυναν όλους τους κρατούμενους, σε παρακείμενη ασφαλή αίθουσα, ενώ η πυρκαγιά κατεσβέστη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.
Συνέπεια των καπνών της ανωτέρω πυρκαγιάς, διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο επτά (7) κρατούμενοι με αναπνευστικά προβλήματα για προληπτικό έλεγχο, χωρίς όμως να κρατηθεί κάποιος από αυτούς για νοσηλεία.
Στο Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο επίδοξος αυτόχειρας, ο οποίος παρέμεινε για νοσηλεία.

2 comments:

  1. Το μαθανε το κολπο τωρα,"αυτοκτονια" ο ενας,"απεργεια πεινας" ο αλλος και το ασυλο το εχουν στο τσεπακι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα κολπάκια είναι πασίγνωστα. Τα έχω ζήσει ως μετανάστης (νόμιμος!) στο εξωτερικό με δαύτους. Απλά εκεί τους έχουν πάρει χαμπάρι και δεν πιάνουν πλέον. Ενώ εδώ έχουμε και το Υπουργείο Προστασίας του Μετανάστη και τις Μη-κυβερνητικές (με κυβερνητικό χρήμα όμως) οργανώσεις παραπληροφόρησης, εθνομηδενισμού και ανθελληνισμού. Οπότε όλα, μα όλα, πιάνουν. Τρομάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή