Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Στην Ελλάδα..."γκαρίζει η γομάρα γι' άχυρο" κι' ο Γιωργάκης μιλάει στην Ινδία για ..."πράσινη ανάπτυξη"

Η πράσινη ανάπτυξη αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και από την ύφεση, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σήμερα στο Παγκόσμιο Φόρουμ για την αειφόρο ανάπτυξη, που διεξάγεται στο Νέο Δελχί.
Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι στην Κοπεγχάγη υπήρξε η ευκαιρία να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Επόμενος σημαντικός σταθμός, πρόσθεσε, είναι στο Μεξικό τον ερχόμενο Νοέμβριο και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, οι οποίες θα συνδυάζουν την πράσινη οικονομία με την ...ευημερία των πολιτών μας.
________
gianniotis: Έλεος.! Κύριε φύλαττε την Ελλάδα.! Τον Νοέμβριο φεύγει για ...Μεξικό. Πόσο μακριά του πέφτει ο Προμαχώνας;

1 comments:

  1. Πρέπει να έχει πέσει πολύ γέλιο εκεί στην Ινδία.
    Όταν είσαι αρχηγός ενός κόμματος που ασκεί καθαρά περιοριστική πολιτική και στον κατατεθειμένο προϋπολογισμό δεν αναφέρεις κανένα μα κανένα αναπτυξιακό μέτρο, θα γελάνε όλοι οι πικραμένοι της κυβέρνησης της Ινδίας, όταν τους δασκαλεύεις για την "αειφόρο" ανάπτυξη.
    Είναι σαν να είσαι τυφλός και να προσπαθείς να περιγράψεις στους υπόλοιπους που βλέπουν τί ωραίος που είναι ένας πίνακας στο μουσείο.
    Έχει επίγνωση ο εθνικός μας Αϊνστάϊν ότι τα τελευταία 15 χρόνια η Ινδία έχει γίνει μία από τις πιό βιομηχανικά αναπτυγμένες χώρες του κόσμου και μόλις δεύτερη μετά την Κίνα στην Ασία;
    Ξέρει πχ. ο Γιωργάκης ότι ο περίφημος ινδός επιχειρηματίας Mittal έχει στα χέρια του το 80% της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ παραγωγής σιδηρομεταλλευμάτων;
    Εάν ο άτομο δεν ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Είτε πήγε για να βγάλει φωτογραφίες σαν τον πατέρα του είτε πήγε να τους παρακαλέσει να αγοράσουν κανα ελληνικό ομόλογο.
    Εάν είναι το δεύτερο έχει καλώς, αλλά ας κρατάει τουλάχιστον τον στόμας του βουλωμένο γιατί μας εκθέτει ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή