Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Υπερθέρμανσις ή κατάψυξις ...του Πλανήτη;


Από τον Ιάσωνα...
.
Στις 2 Μαρτιου 2008 πριν από δυο περιπου χρονια πεθανε ο καθηγητης Frederick Seitz. Φυσικος, επιστήμων, προεδρος της Εθνικης Ακαδημιας Επιστημών των ΗΠΑ, με πληθωρα τιμητικων διακρισεων, μεταλλιων και επιτιμος διδακτωρ 32 πανεπιστημιων σε ολο τον κοσμο. Στην Ελλαδα είναι βεβαιο ότι οι πιο σημαντικοι επιστημονες είναι σημαντικα αγνωστοι...
Στην περιπτωσι του Frederick Seitz υπαρχει ενας ακομη λογος.
Από τις αρχες του 1998 ο Frederick Seitz υπηρξε ο θεμελιωτης και συμμετειχε μεχρι τελους του βιου του, στο προγραμμα συγκεντρωσεως υπογραφων και επιστημονικων ερευνων που αποριπτουν επιστημονικως την λεγομενη υπερ - θερμανσι του πλανητη και την θεωρητικη υποθεσι ότι η ανθρωπινη δραστηριοτητα που οδηγει στην παραγωγη των αεριων του θερμοκηπιου βλαπτουν το κλιμα της γης.
Κατά το διαστημα αυτό περισσοτεροι από 31.000 επιστημονες μεταξυ των οποιων 9.000 κατοχοι διδακτορικου τιτλου Ph.D. σε επιστημες περιβαλλοντικες και κλιματολογιας δημοσιευσαν αρθρα και υπεγραψαν το σχετικο υπομνημα κατά το οποιο :
"Δεν υπαρχει αποδεικτικη πειστικη επιστημονικη μαρτυρια ότι η ανθρωπινη εκπομπη διοξειδιου , μεθανιου και αλλων αεριων του θερμοκηπιου προκαλει ή θα προκαλεσει στο μελλον καταστροφικη θερμανσι της ατμοσφαιρας της γης και διαταραξι του κλιματος του πλανητη"
Συμπτωματικως σημερα δημοσιευθηκε η εξης ειδησι στην Ναυτεμπορικη
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1782735
Σπαζοκεφαλιά για τους επιστήμονες η φετινή κακοκαιρία
"Μπροστά σε μια πρωτοφανή πρόκληση βρίσκονται οι κλιματολόγοι: να βρουν εξήγηση στο φαινόμενο των ακραίων καιρικών φαινομένων, και κυρίως των σφοδρών κυμάτων κακοκαιρίας, που συνεχίζουν να πλήττουν πολλές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου.
Μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την εγκυρότητα των προειδοποιήσεων από τους επιστήμονες ότι τα αέρια του θερμοκηπίου προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη. Η εκστρατεία αυτή δέχθηκε μεγάλο πλήγμα μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ είχε διατυπώσει υπερβολικές εκτιμήσεις όσον αφορά στο ρυθμό τήξης των πάγων των Ιμαλάιων"
_______
Επιλογος:

Για οσους δεν θελουν να αγνοουν..
1. Το υπομνημα του Frederick Seitz
http://www.petitionproject.org/seitz_letter.php
2. Επιστημονικες ερευνες και αναφορες
http://www.petitionproject.org/gw_article/GWReview_OISM300.pdf
3. Ονοματα και στοιχεια των καθηγητων που υπογραφουν το υπομνημα
http://www.petitionproject.org/signers_by_state_main.php

1 comments:

  1. η λεγομενη υπερθερμανση ειναι επικοινωνιακο εργαλειο προωθησης παγκοσμιας πλανητικης εξουσιας.

    χρησιμοποιειται για να εξαπατησει τους λαους οτι δηθεν εχουμε πλανητικα προβληματα που απαιτουν πλανητικη εξουσια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή