Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Είμαστε εκ γενετής ηλίθιοι.! Αντί να αποτρέπουμε την εισβολή λαθρομεταναστών, συλλαμβάνουμε και αυτούς που προσπαθούν να ξεκουμπιστούν.!

Αθήνα, Ελλάδα 08/02/2010 09:03
(ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ -ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)
(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ -
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-
Καθυστέρηση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ "ΜΥΤΙΛΗΝΗ" από Μυτιλήνη -
Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα
----------------------------------------
Συνελήφθη, χθες στις 20.00, εντός του λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, επί του καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, 38χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα έγγραφα κατασχέθηκαν.
Επίσης, στις 19.45 χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, συνελήφθη από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, επί του καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, 32χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι...μετέφερε ως συνεπιβάτες του δύο (02) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.
___________________
Στις 22.45 χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους, εντός διαμορφωμένης κρύπτης, δύο (02) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου