Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Κούνεβα: "Όλοι είστε πλοκάμια του συστήματος"

Τα πήραμε τα ...ρέστα μας από την Κυρία Κούνεβα.

Η προστατευόμενη της Κουμουνδούρου - και όχι μόνο - Βουλγάρα ..."συνδικαλίστρια" δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις προς όλα τα ..."προοδευτικά και ..."δημοκρατικά" Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης.
Δηλώνει σφόδρα απογοητευμένη από τις Ελληνικές αρχές που δεν κατάφεραν να συλλάβουν ακόμη τους παρ΄ολίγον ...αιμοσταγείς δολοφόνους της.
"Έδωσα έναν προσωπικό συνδικαλιστικό αγώνα και πάλεψα πολύ για τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά κάποιοι με οδήγησαν στο κατώφλι του ...θανάτου" δηλώνει η Κυρία Κούνεβα, ενώ δεν διστάζει να κατηγορήσει τους πάντες και να τους αποκαλέσει ευθέως ως "πλοκάμια ενός σάπιου συστήματος".
"Όταν συνέβη το περιστατικό, - συνεχίζει - πίστεψα ότι κάτι πάει να γίνει. Όταν μάθαινα γι' αυτήν τη φοβερή κινητοποίηση, πίστεψα ότι το μήνυμα είχε περάσει και ότι θα γίνονταν πράξη όλα αυτά που χρόνια προσπαθούσαμε με τα κορίτσια στο Σωματείο. Τώρα όμως που μαθαίνω ότι τα πράγματα χειροτερεύουν αντί να καλυτερεύουν, αναρωτιέμαι: Πού βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι; Τι νομίζουν, ότι η ζωή δεν τελειώνει; Ότι πρέπει να πάρουμε τα πάντα σε αυτή τη ζωή χωρίς να δώσουμε αγάπη; Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Όλους. Τους εργολάβους, τα συνδικάτα, τα υπουργεία. Όλοι είναι πλοκάμια του συστήματος, από αυτούς εξαρτάται η κοινωνία μας".
_______
gianniotis: Τις ίδιες απορίες έχω κι' εγώ Κυρία Κούνεβα. Μόνο που εγώ δεν απέκτησα - σαν και του λόγου σου - σπίτι ..."μπέχο."

14 comments:

  1. Σωστά κύριε giannioti, δεν αποκτήσατε σπίτι.
    Αλλά ούτε και σας έλουσαν με βιτριόλι καθώς γυρίζατε σπίτι σας ξημερώματα απο τη δουλειά.
    Μήπως αντί να τα βάλετε με τη "Βουλγάρα" (ενώ αν ήταν Γαλλίδα για παράδειγμα υποθέτω ότι θα την κρίνατε άξια για περισσότερη εκτίμηση), μπορείτε να μας υποδείξετε κανέναν που να φταίει περισσότερο για τις ελλείψεις μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλει να βρεί τους ενόχους να ψάξει στις μαφίες που εκμεταλλεύονται εργαζόμενους και υποστηρίζουν την εισαγωγή τους εδώ και να μην ψάχνει ακροδεξιούς ρατσίστες και άλλα αερικά στα οποία βρίσκουν άλλοθι οι επαγγελματίες αντιρατσίστες.
    Γιά το σπίτι να πω ότι αν το δικαιούται τότε νομίζω ότι το δικαιούνται και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι.
    Πάντως έχει τη συμπάθειά μας και αν αποκήρυσσε τους υποκριτές που την υπερασπίζονται θα είμασταν πλήρως μαζί της
    ΥΓ Γιαννιώτη εκείνοι οι "αναρχικοί" που τα κάναν λίμπα στα πάρτυ τις Παρασκευές στην Εστία τη δεκαετία του '80 υπάρχουν ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουνεβα:η νεομαρτυς της αριστερας,που μαζι με τους δηθεν αντιστασιακους της κατοχης,τους δηθεν νεκρους του Πολυτεχνειου,βαλε και τους δολοφονους δηθεν επαναστατες-τρομοκρατες, θα σωσουν τον καταπιεσμενο κι εγκλωβισμενο Ελληνικο λαο στα πλοκαμια του συστηματος.
    Ε,αυτο νομιζω πως αξιζει κατι παραπανω απο ενα απλο σπιτακι,δεν συμφωνητε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΤ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ,ΝΑ ΖΗΤΑΣ,ΝΑ ΓΕΛΑΣ,ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΠΟΝΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΝΕΝΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΦΥΛΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ?ΟΥΣΤ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη ευαισθησία και μεγάλα λόγια. Πώς να σας το πω ρε παιδιά, με συγκινήσατε σφόδρα! Εάν είστε Έλληνες που δεν το νομίζω είστε (μαζόχες) Ό Έλληνας υποφέρει και σεις κάνετε πως δεν βλέπετε την ανεργία και τον τρόμο. Βάλτε το καλά στο άδειο κεφάλι σας ότι είστε συνυπεύθυνοι για το ΜΠΑΧΑΛΟ. ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Προς "Βοιωτικα"
    Πριν απο μερικα χρονια,οχι πολλα,στην Κρητη Αλβανος λαθρομεταναστης περιελουσε με βιτριολι 7 Βουλγαρους η' Ρουμανους,δεν θυμαμαι ακριβως,επισης λαθρομεταναστες εργατες σε καφενιο της περιοχης διοτι ειχαν ριξει τα μεροκαματα και οι ντοπιοι προτιμουσαν αυτους απο τους πιο "ακριβοθωρητους" Αλβανους εργατες.Δεν θυμαμαι τον ιδιο ντορο και την ιδια "ευαισθητοποιηση εκ μερους σας,μαλλον το γλυκο δεν εδενε γιατι ο ενοχος ηταν λαθρομεταναστης και μετα θα σας καταγγελαν για ρατσισμο,ετσι δεν ειναι;
    @Ανωνυμε των 6:50
    Για το δικαιωμα των Ελληνων στην εργασια,που το στερουντε γιατι τους παιρνουν τις δουλειες οι λαθρομεταναστες δεν θα μιλησεις;
    Για το γελιο και την εθνικη μας ξεγνοιασια που απωλεσαμε εξαιτιας τους τα τελευταια 20 χρονια δεν θα μιλησεις;
    Που γιναμε οι πιο δυστυχισμενοι πολιτες στην Ευρωπη παλι εξαιτιας τους, το αμφισβητεις;
    Αλλα εσενα το ζορι σου ειναι η ανωτεροτητα της Ελληνικης φυλης που στεκετε ανυπερβλητο εμποδιο στα εθνομηδενιστικα σχεδια σας για την πληρη παραδωση της πατριδας μας στην Κουνεβα και στην οποιαδηποτε ανεπιθυμητη Κουνεβα που γεμισατε την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ,ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΞΩ,ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @8:!4
    Απαντησα και πολυ καλα μαλιστα στην ερωτηση σου,ασχετα αν δεν ειπα αυτα που ηθελες ν'ακουσεις.
    Για την αλλη σου την ερωτηση να σ'ενημερωσω πως αφου αλλαξα ενα σωρρο δουλειες γιατι δεν ανεχομουν να με ρουφιανευουν οι παρανομοι ξενοι εργατες που τους βαζαν τ'αφεντικα να ρουφιανευουν τους Ελληνες εργατες,δουλευω τωρα σε δικια μου δουλεια κι εχω το κεφαλι μου ησυχο και την αξιοπρεπεια μου ακεραιη.Φυσικα αν δεν ημουν φασιστας κι ημουν κανενας αριστερος θα ημουν τωρα βολεμενος στο δημοσειο και θα εξινα τ'αρχιδ@@ μου εις υγειαν των κοροιδων,αλλα τινα κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι εγινε το εθνικο σπορ των ελληνων το ρουφιανηλικη το εμαθαν και οι αλλοδαποι?Οπως και να το δεις ειναι και αυτο προοδος τους αφομιωνουμε μια χαρα παμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι 1:27,το ρουφιανιλικη ειναι η παγια κι αγαπημενη ασχολια των αριστερων,εσεις το εχετε αναγαγει σ'επιστημη και το μεταλαμπαδευεται τωρα και στους προστατευομενους σας λαθρομεταναστες.
    Δεν ξερετε ομως οτι σκαβετε οι ιδιοι τον λακο που θα πεσετε μεσα μια μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @1:27
    Ενας αθωος συμπατριωτης μας δολοφονιθεικε σημερα πριν λιγη ωρα απο τις σφαιρες αδιστακτων λαθρομεταναστων εγκληματιων κι ενας αστυνομικος εχει τραυματιστει σοβαρα,θα μας δειξεις και τωρα ποσο ψυχοπονιαρης εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή