Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αποδοκιμάστηκε ο Ιερώνυμος στον Αγ. Παντελεήμονα

Αντιμέτωπος με την αποδοκιμασία των πιστών, βρέθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στον Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, στη διάρκεια της ακολουθίας των Β' Χαιρετισμών, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ή ΣΥΡΙΖώνυμος, όπως πλέον αποκαλείται στους πατριωτικούς κύκλους).
Στον κατάμεστο ναό, οι πιστοί μόλις είδαν τον Αρχιεπίσκοπο, ξέσπασαν σε κραυγές, φωνάζοντας ..."ανάξιος" και εγκατέλειψαν μαζικά το ναό μέσα σε λίγα λεπτά, γυρίζοντας την πλάτη τους στον οικουμενιστή αρχιερέα και άνθρωπο του Φαναρίου.
Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά, στο ναό είχαν παραμείνει μόλις επτά άτομα...
Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, που δεν έχαναν στο παρελθόν ευκαιρία να κατακεραυνώνουν τον μακαριστό Χριστόδουλο, δεν αναφέρθηκαν στα συμβάντα, αποδεικνύοντας ότι οι αριστεριστές διευθυντές σύνταξης και η σταλινικού τύπου λογοκρισία που αυτοί ασκούν, καλά κρατούν.
Όμως, ο κόσμος τα ξέρει όλα πλέον, καθώς η είδηση για τι αποδοκιμασίες κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο, προκαλώντας αίσθηση. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, την αποδοκιμασία των πιστών εισέπραξε και ο εφημέριος του ναού, πατέρας Μάξιμος, ο οποίος, προέβη σε μια αχαρακτήριστη πράξη, κλείνοντας τη θύρα του ναού και αφήνοντας τους συγκεντρωμένους εκτός, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ ετοιμαζόταν να τους προσαγάγει.
Έτσι, κατέστη δυνατή η προσαγωγή δεκάδων πατριωτών στη ΓΑΔΑ και εμποδίστηκε η συμμετοχή τους στην συγκέντρωση κατά του μεταναστευτικού νομοσχεδίου, που είχαν οργανώσει οι κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής!
elkosmos

4 comments:

  1. Δυστυχώς έχουμε πιάσει πάτο παντού. Να παρακαλάμε μόνο μην μας τύχει καμιά Εθνική συμφορά. Οι άνθρωποι που μπορούσαν να εμπνεύσουν όραμα και να δώσουν ελπίδα στο λαό ( όπως ο μακαριστός Χριστόδουλος)δεν υπάρχουν πλέον. Στη θέση του υπάρχουν μέτριοι έως κακοί ( στην πλειοψηφία) πολιτικοί και ιεράρχες που λοιδορούνται και άγονται και φέρονται από πλούσιους Δημοσιογράφους ( επιχειρηματίες στην ουσία που αρμέγουν τα κρατικά ταμεία). Επίσης υπάρχουν και καμιά 20αριά μεγαλοκαρχαρίες- επιχειρηματίες - καναλάρχες κλπ που στην ουσία διοικούν το κράτος δια μέσου των μεγαλοδημοσιογράφων. Χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    Ενωθείτε με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται.
    Δεν ζητάμε Πολιτικά Φρονήματα.
    ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ.
    Έχετε ;;

    Αφήστε επιτέλους τις αναστολές.
    ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν αναστολές όταν ψεκάζουν τα παιδιά μας ;;
    ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν αναστολές όταν βιάζουν με τους ΛΑΘΡΟ τις γυναίκες μας ;;
    ΕΚΕΙΝΟΙ έχουν αναστολές όταν κλέβουν τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας;;

    ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ.
    Δεν υπάρχει ΑΥΡΙΟ.
    ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα να παθουν οσοι τοσα χρονια καταθετουν τον οβολο τους στης ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ του παπαδαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή