Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τα "Δεν" του Δημοσίου Υπαλλήλου...

1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα απολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.
2. Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.
3. Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.
4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.
5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.

3 comments:

  1. Ε,οχι τωρα να μας πουλαν και πνευμα οι δημοσειοι βολεμενοι.Ας κανουν και λιγο την παπια,για τα δικα τους τα γαμησιατικα γινεται ολη αυτη η φασαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επί τέλους θα πληροφορηθούμε την αλήθεια για τους Δημόσιους Υπαλλήλους;
    Πόσοι είναι;
    Πως μπήκαν ή πως μπαίνουν;
    Ποιός τους βάζει;
    Ποιός ή τι φταίει αν ΔΕΝ αποδίδουν;
    Ποιός καλλιεργεί αυτό το κλίμα;
    Γιατί ΠΑΡΑΛΥΕΙ η Δημόσια Διοίκηση με τις εκλογές;
    Η απάντηση είναι μία:

    Οι πολιτικοί ούτε θέλουν, αλλ´ ούτε και μπορούν να φτιάξουν μια Δημόσια Διοίκηση στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού. Τη θέλουν στα μέτρα τους.

    Στη δημόσια διοίκηση της χώρας μας εργάζονται ελάχιστοι. Όσοι έχουν ελάχιστα ίχνη συνείδησης. Οι πολλοί κωλοβαράνε. Κι αυτό το ξέρουν ΟΛΟΙ.




    Και γί αυτό η χώρα μας ΔΕΝ Εχει Δημόσια Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την άλλη, οι δημόσιοι ((άσωτοι)) κατά πως αναφέρονται, είναι ενδεχομένως οι μόνοι φορολογούμενοι και οι μόνοι που πληρώνουν τα ασφαλιστικά τους. Ίσως και να έχει δίκαιο. Τι να πώ.Δεν γνωρίζω κανέναν γύρω μου που δεν έχει τουλάχιστον ένα μέλος της οικογενείας του στο δημόσιο. Χρόνια τώρα εκπαιδεύαμε τα παιδιά μας για καριέρα (βόλεμα δηλαδή) στο δημόσιο. Άλλοι τυχερότεροι είχαν πατέρα ή μητέρα στο δημόσιο. Πάντως έχουν κατορθώσει να δέρουν τις διάφορες κοινωνικές ομάδες σε σύγκρουση οπότε προβλέπω πως κανείς δεν θα την βγάλει καθαρή. Πάντως για τους κριβούς καφεδες έχει δικαιο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή