Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μαθήματα "πατριωτισμού" από ...Ραγκούση.! (βίντεο)

Ο Υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε για ...έλλειψη πατριωτισμού όσους Έλληνες μεταφέρουν τις καταθέσεις τους από ελληνικές τράπεζες σε ξένες, γεγονός που επιφέρει μια σειρά από προβλήματα στο τραπεζικό και δημοσιονομικό σύστημα της χώρας.
Συνεχίζοντας υποστήριξε ότι "...με αυτό τον τρόπο δεν στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης..." Απορριμμένος ο Δημήτρης Καμπουράκης διερωτήθηκε αν ο Υπουργός κάνει έκκληση στον πατριωτισμό των μεγαλοκεφαλαιούχων.
Αντίστοιχα, ο Γιώργος Οικονομέας δικαιολόγησε κατά κάποιον τρόπο τη συγκεκριμένη επιλογή λέγοντας ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να δίνει πρώτο το παράδειγμα!

1 comments:

  1. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.ΤΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΗ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ???ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή