Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Λαθρομετανάστες πωλούν τον θάνατο στο κέντρο της Αθήνας

Tων Γιάννη Μάντζα...

και Γιάννη Βασιλακόπουλου...

Μπήκαμε στο άνδρο της εμπορίας ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.
Έγχρωμοι και Αλβανοί λαθρομετανάστες, από αυτούς που η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει να κάνει ..."Έλληνες", πωλούν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την μύτη της αδιάφορης και ανίκανης Αστυνομίας του Χρυσοχοΐδη.
Οι διεθνιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν να δώσουν "ιθαγένεια" σε αυτούς που κακοποιούν τον ελληνικό κορμό και σπέρνουν τον θάνατο στη νεολαία μας. Δυο δρασκελιές από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ο "ΕΚ" έγινε μάρτυς και κατέγραψε ένα απίστευτο αλισβερίσι ναρκωτικών που για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τον τρόπο που το αποκαλύπτουμε.
Ο υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη πρέπει να απαντήσει αφού θα έχει στα χέρια του όλο το οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, αν η αστυνομία του είναι ανίκανη να διαχειριστεί μια τέτοια πραγματικότητα, ή απλώς κάνει τα στραβά μάτια.
Μπροστά στα μάτια μας!
Ομόνοια, ώρα μια το μεσημέρι. Ώρα αιχμής.
Κόσμος ανεβοκατεβαίνει με τέτοια ταχύτητα που μόνο ένα έμπειρο και διεισδυτικό μάτι θα μπορούσε να παρατηρήσει τον νέγρο διακινητή από την Νιγηρία που ελάχιστα μέτρα μακριά από το Α.Τ. Ομονοίας διακινεί τον λευκό θάνατο με χιλιάδες ευφάνταστους τρόπους.
Δύο εξαρτημένοι νεαροί τον πλησιάζουν και ρωτούν με αγωνία αν έχει "απάνω του" κάτι ικανό να τους εξυπηρετήσει την ...εξάρτηση. Και επειδή η κόκα και το χασίς έχουν την ιδιότητα να μπορούν να κρυφτούν παντού, ο Νιγηριανός δολοφόνος παρασύρει τους ..."πελάτες του" σε ένα στενό στην οδό Μενάνδρου όπου και βγάζει -όσο κι αν φαίνεται απίστευτο- την κόκα από το στόμα του!
Όλα αυτά η αστυνομία τα βλέπει, καθώς γίνονται μπροστά στα μάτια της.
Ο εν λόγω Νιγηριανός τον οποίο προφανώς ο Ραγκούσης θέλει να κάνει Έλληνα, παίρνει κάτι από το υστέρημα των εξαρτημένων κι αφού με χαρακτηριστική κίνηση τους προτρέπει να μην μιλήσουν, απομακρύνεται με κατεύθυνση έναν προφανώς συμπατριώτη του κοντά στις σκάλες του υπογείου της Ομόνοιας ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν αλλά έχει για καμουφλάζ την διανομή φυλλαδίων -μεροκάματο το οποίο μπορεί να στερεί από έναν φτωχό Έλληνα φοιτητή- λίγα μέτρα πιο κάτω κι ενώ δύο αστυνομικοί περνούν στρέφοντας τα πρόσωπα τους προς την άλλη κατεύθυνση στην οδό Πανεπιστημίου - μάλλον γιατί δεν θέλουν να δουν το αλισβερίσι- ένας εξ Αλβανίας αυτή την φορά λαθρομετανάστης, πλησιάζει τα υποψήφια θύματα του λευκού θανάτου και διαλαλεί την ..."πραμάτεια του" με τα "ποιοτικά χαρακτηριστικά".
Αυτός πωλούσε ηρωίνη από την Προύσα της Τουρκίας που έλεγε τάχα πως είναι η καλύτερη της αγοράς.
Δηλαδή, ο Αλβανός "φιλοξενούμενος" μας αποκάλυψε πως δεν κακοποιεί μόνον ο ίδιος τον εθνικό ιστό και το σώμα της κοινωνίας μας, αλλά και το γεγονός ότι η Τουρκία, που θέλει να επαίρεται ως υποψήφια χώρα της Ε.Ε., το μόνο που έχει να υπερηφανεύεται για αυτό είναι "η καλύτερη ηριωίνη της αγοράς".
Αυτό που έχει σημασία είναι να ξυπνήσει η ΕΛ.ΑΣ., αυτή που δεινοπαθεί από τις κομματικές εμμονές του Χρυσοχοΐδη, του Βούγια και δεκάδων ακόμα επιφανών πασόκων και να αρχίσει να συλλαμβάνει τους κακοποιούς λαθρομετανάστες που σπέρνουν τον λευκό θάνατο με την ίδια ευκολία που συλλαμβάνουν τους Έλληνες πατριώτες για δήθεν ακραία συμπεριφορά.
Δεν έχει σημασία αν ο Αλβανός και ο Νιγηριανός που έβγαζαν από το στόμα τους συσκευασμένη κοκκαΐνη και ηρωίνη μπροστά στο φακό "έχουν πολλά ή λίγα χρόνια στην Ελλάδα".
Κατά τον κύριο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, αυτοί πληρούν τα κριτήρια για να γίνουν Έλληνες από τον Ραγκούση.
Όμως οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Χρυσοχοΐδη, τον Παπανδρέου, τον Βούγια, τον Ραγκούση, αλλά και τον αρχηγό της απονευρωμένης αστυνομίας, Λευτέρη Οικονόμου, πως όσα χρόνια και να έχει αυτός ο Αλβανός στην Ελλάδα, την ίδια δουλειά έκανε πάντα όπως εκατοντάδες συμπατριώτες του. Πουλούσε ναρκωτικά, σκορπούσε λευκό θάνατο κι αν δεν γίνει κάτι για να μαζευτούν όλα αυτά, οι κύριοι που αναφέραμε πιο πάνω θα είναι συνένοχοι ενός μαζικού και από βορράν προερχόμενου εγκλήματος κατά της ελληνικής νεολαίας.
Όλοι αυτοί από τον πρωθυπουργό μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, θα πρέπει να σταθούν απολογούμενοι μπροστά στην ελληνική κοινωνία.
Η σημερινή αποκάλυψη έχει ως στόχο να αφυπνίσει την ελληνική πολιτική ηγεσία ή να αποκαλύψει είτε την αδιαφορία της είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση την ανικανότητά της να διαχειριστεί το χοντρό αυτό πρόβλημα.
Περιμένουμε αντιδράσεις ή αλλιώς... συγνώμη, κύριε Χρυσοχοΐδη που σας ξυπνήσαμε!

2 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ,
    Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΔΕΝ
    ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
    ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΣ
    ΛΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΙ
    ΜΕ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΙΟΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 20% ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΣΙΕΣ ή ΑΝΘΥΠΟΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΑΚΟΥ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή