Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Μετά τον Χρυσοχοϊδη, ανέβαλε και ο Δρούτσας την επίσκεψή του στην Άγκυρα

Μετά της ακύρωση της προγραμματισμένης για την Παρασκευή επίσκεψης στην Τουρκία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, (δείτε εδώ) όπου θα πραγματοποιούσε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του για θέματα παράνομης μετανάστευσης, σειρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας.

Αιτία της αναβολής της επίσκεψης του στην Τουρκία, αλλά και της ακύρωσης του ταξιδιού του Μ. Χρυσοχοϊδη, αλλά και του κ. Δρούτσα, θεωρείται το βαρύ κλίμα μεταξύ των δύο χωρών, μετά τα αλλεπάληλα επεισόδια σε θάλασσα και αέρα τις τελευταίες 15 ημέρες.
Χθες - μια μέρα πριν την Εθνική μας γιορτή - η ένταση έφθασε στο αποκορύφωμα από την περίεργη υπόθεση μίας τουρκικής κορβέτας που πλέοντας ανοιχτά του Καφηρέα και για άνγωστους λόγους μεταδόθηκε ότι παρενόχλησε ελληνικό εμπορικό πλοίο, ζητώντας μέσω ασυρμάτου, να ...δηλώσει το δρομολόγιό του.!!!
Η πληροφορία που μεταδόθηκε το πρωί, προκάλεσε αίσθηση και το περιστατικό έγινε πιο περίεργο όταν μερικές ώρες αργότερα, το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για ...λάθος πληροφόρηση (!) και ότι τα στοιχεία είχαν ζητηθεί από το ...Λιμενικό.
______________
g: Λάθος; Και γιατί τα στοιχεία που υποτίθεται πως ζητήθηκαν από το ...Λιμενικό, μεταδόθηκαν στην Τουρκική γλώσσα; Να υποθέσουμε ότι προσελήφθησαν Τούρκοι στο κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού; Χάσατε ΚΑΙ τα ...παντελόνια Κύριοι.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου