Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Κύριε Χρυσοχοϊδη, η φράση "Καμπούλ η Αθήνα" μήπως ανήκει σε σας;

Τρεις βόμβες μέσα σε μια μέρα στην καρδιά της Αθήνας και ο φίλος των αναρχικών - κατά δήλωσή του - κ. Χρυσοχοΐδης κυνηγά την ..."φασιστική απειλή".

Άλλες δύο βόμβες, μετά από εκείνη στα γραφεία του κόμματος "Χρυσή Αυγή" την Παρασκευή το πρωί, εξερράγησαν σήμερα Σάββατο.
Η πρώτη στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια, έξω από την οικία του αντιπροέδρου της πακιστανικής κοινότητας στην Αθήνα και η άλλη, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΕΛΑΣ (!), στη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη (δείτε εδώ)
Και στις δύο περιπτώσεις δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά μόνον υλικές ζημίες.
Στην περίπτωση της Πέτρου Ράλλη, είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στην ΕΛ.ΑΣ. να διακόψει την κυκλοφορία και να εκκενώσει την περιοχή.
Είναι φανερό πλέον ότι υπάρχει έξαρση της τρομοκρατίας, ενώ οι αριστεριστές, λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο του αντιεξουσιαστή Λάμπρου Φούντα, προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τον υπουργό ΠΡΟίας του ΠΟλίτη η, ο οποίος απέτυχε στην εξόφθαλμη προσπάθειά του να τους ...εξευμενίσει.!
Τζάμπα οι ατάκες "έχω φίλους αναρχικούς" και τα τοιαύτα...
Στην Αντιτρομοκρατική επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης (συλλήψεις πατριωτών, προφυλακίσεις και εξοντωτικές πρωτόδικες ποινές), δεν δείχνουν να έχουν πολιτικό αποτέλεσμα.
Οι αριστεριστές τρομοκράτες δείχνουν τη διάθεση να ωθήσουν την αντιπαράθεσή τους με τις δυνάμεις ασφαλείας στα άκρα, υπονομεύοντας τη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που έχει αποτύχει μέχρι στιγμής οικτρά στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

2 comments:

  1. Ρε τί είδα σήμερα και έγινα έξω φρενών.

    Στο Αιγάλεω έχουν κολλήσει κάτι αφίσσες τα τσογλάνια οι αναρχικοί και μέσα σε όλα λένε ότι η αστυνομία εκτέλεσε τον αγωνιστή Φούντα.

    Ρε πάνε κλαά τα πουλημένα εβραιοσοβιετομασωνόσκυλα; Αγωνιστής ο Φούντας; Με λογαριασμό στην Σίτιμπανκ, θείο υπουργό, πατέρα στρατηγό. Τί μαλακίες είναι αυτές; Κουβάλαγε όπλο που πέρναγε αλεξίσφαιρα για να βαρέσει σε ποιόν; Πάνε καλά ρε τα καθυστερημένα; Πάλι καλά που τον καθάρισε ο αστυνομικός. Ένας μείον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να παραιτηθεις Κοεμτζογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή