Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Είναι ντροπή να είσαι...

...από την Πιερία και να μην ψηφίζεις Χατζή!!!

Από την Όλγα Γρεβενίτου...

Η μάχη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου όπου όλοι οι νέοι καλούμαστε να δώσουμε το παρόν ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα. Αυτό που θέλουμε ν’ αναδείξουμε σ’ αυτές τις εκλογές είναι το ήθος και την ιδεολογία τα οποία κανένας από τους υποψηφίους δε μπόρεσε να εκφράσει καλύτερα από τον Κώστα Χατζή.
Ο Κώστας Χατζής δεν είναι σαν και αυτούς που θεωρούν την ΟΝΝΕΔ ..."τσιφλίκι" τους και να την χρησιμοποιούν για αισχροκέρδεια, αλλά αντίθετα η πορεία του τόσα χρόνια έχει δείξει (ΜΑΚΙ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΟΝΝΕΔ) ότι αγωνίζεται για το καλό της παράταξής μας και την επικράτηση της ιδεολογίας της.
Ως υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης, τάσσομαι ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή, θα αγωνιστώ γι’ αυτήν και θα την αναδείξω ανάμεσα στις γυναίκες.
Κώστα Χατζή οι γυναίκες της Πιερίας είναι μαζί σου…!!!
press-gr

1 comments:

  1. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?

    ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΝΠΔΔ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ.(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ-ΟΥΝΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

    ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    "ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΔ 182 ΤΗΝ 22/3/1978
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ 20% ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΞΆΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΞΑΙΡΕΣΗ" ΔΙΑ ΠΔ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΩΝ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.
    ===================================================================

    Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
    Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο....όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει.
    Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
    «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!


    http://tolimeri.blogspot.com/2010/03/182-2231978.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή