Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Σαμαράς: Πρέπει να πούμε συγγνώμη στο λαό

Τα λάθη της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας παραδέχεται ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ημερησία του Σαββατοκύριακου".
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το κόμμα του οφείλει να ζητήσει συγγνώμη και άσκησε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ.
"Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, που δεν ήταν πιο αποφασιστική, όταν μπορούσε. Αλλά το ΠΑΣΟΚ ήταν μέρος του προβλήματος αυτής της ολιγωρίας. Δεν ήταν μέρος της λύσης του".
Σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, ο Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει πέσει έξω στους υπολογισμούς της ως προς τη μείωση του ελλείμματος και θεωρεί ότι ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής είναι πλέον πολύ μεγάλος.
Προσθέτει μάλιστα ότι στα μέτρα της κυβέρνησης υπάρχουν έκδηλες και χονδροειδείς αδικίες και αυτές θα προκαλέσουν δικαιολογημένη οργή.
Επαναλαμβάνει τη θέση του ότι οι εξεταστικές επιτροπές θα βλάψουν τη χώρα και θα αποτελέσουν εμπόδιο στην προσπάθεια ανάκαμψεις της οικονομίας.
"Οι εξεταστικες θα κάνουν κακό στη χώρα και στην αξιοπιστία της, την ώρα που με τόσο σκληρά μέτρα προσπαθούμε να την ανορθώσουμε" δηλώνει χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την αντίθεσή του με το παράθυρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αφήνει ανοικτό η κυβέρνηση.
"Αν δεν σωθούμε μόνοι μας, δεν μπορεί να μας σώσει κανένας. Κι αν πάρουμε απόφαση να σωθούμε μόνοι μας, τότε και η Ευρώπη ευκολότερα θα μας βοηθήσει και οι αγορές θα μας στηρίξουν και βοήθεια από το ΔΝΤ δεν θα χρειαστούμε" σημειώνει ο κ. Σαμαράς.

5 comments:

  1. Με μια συγγνωμη δεν ξεπληρωνετε ολα αυτα που μας κανατε και μας φερατε σ'αυτην την καταντια.
    Αν θελετε εστω και τωρα να εξιλεωθειτε για τα μυρια αμαρτηματα σας,αρχιστε ν'αυτοκτονητε ενας,ενας,ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε και τα τσιράκια του φασιστοκαρατζαφέρη τώρα.
    Άσε μας καημένε γραφικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΑΕΡΟΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @3:29
    Καημενος,γραφικος και τσιρακι του οποιοδηποτε εισαι εσυ καραγκιοζη.
    Και για χιλιοστη φορα, δεν εχω καμια σχεση με το ΛΑΟΣ,μελος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ειμαι,γαμω την λοβοτομη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή