Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ο αντίκτυπος των χθεσινών δηλώσεων του Γιαννιώτη βουλευτή του PASOK Θ. Οικονόμου.

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν στη "σφαίρα" του διαδικτύου οι χθεσινές δηλώσεις του Γιαννιώτη βουλευτή του PASOK, Θανάση Οικονόμου σχετικές με την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου τις οποίες παρουσιάσαμε εδώ.

Σήμερα, το hellasontheweb αναδημοσιεύει την είδηση, και με καυστικότατο τρόπο σχολιάζει τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντος βουλευτή οι οποίες κινούνται στα όρια του ...ανθελληνισμού.!
____________
"...Χαρείτε στιλ και ύφος. Βαρίδια κατα τον "εθνοπατέρα" η Ιθαγένεια. Επίσης σχετικά με το όμορο της περιοχής, με αυτή τη λογική, να δώσουμε το ίδιο πλεονέκτημα σε κάθε όμορη περιοχή της χώρας. Όπως επί παραδείγματι εκτός της Ηπείρου και στη Μακεδονία, στη Θράκη, σε όλα τα νησιά μας. Βέβαια ως συνήθως ο κύριος αυτός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ψευτο-ιδεολόγημα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να φέρει σύγχυση μεταξύ ανόμοιων δικαιωμάτων. Τέλος επισημαίνει ότι το φαινόμενο, έχει γίνει καθέστως και ως εκ τούτου δε μπορεί να το παραβλέπουμε, λύνοντας το ζήτημα πάντοτε κατά την άποψη του, με το γνωστό τρόπο που η πράσινη υπανάπτυξη το "έλυσε". Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Από πότε μία παράνομη καταστάση βαφτίζεται νόμιμη και κατόπιν δίνεται και η επιβράβευση στη συγκεκριμένη περίπτωση της ιθαγένειας ή των λοιπών δικαιωμάτων;..."

2 comments:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΡΜΑΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΞΕΝΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ GIORGO POLI OREO. ΦΑΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή