Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.!

Ο "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" έπεσε στο παγόβουνο και από την πρόσκρουση ο καπετάνιος χτύπησε στο τιμόνι και ζαλίστηκε.
Τα 'χει χαμένα και δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και την πραγματικότητα. Εκτός κι αν στην κυβέρνηση έχουν την αίσθηση ότι έχουν το Αλάθητο. Οτι ο λαός θα συνεχίσει να τους στηρίζει με τα ψέμματα που διατυπώνουν πλέον καθημερινά. Οτι η ευρεία και νωπή νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου δίνει την άδεια για στάσεις αλαζονικές και δηλώσεις που προσβάλλουν τη νοημοσύνη και του πλέον αδαούς Ελληνα πολίτη. Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει αγχωθεί τόσο που ψάχνει εναγωνίως για άλλοθι.
Η μπλόφα που έριχνε τόσο καιρό ο ίδιος στο τραπέζι -ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ- δεν έπιασε. Το καράβι δεν κατόρθωσε να κάνει τη μανούβρα. Δεν απέφυγε το παγόβουνο. Και το πλήρωμα ψάχνει να βρει το εξιλαστήριο θύμα για να σώσει τον καπετάνιο, παρότι αυτός «κοιμόταν» ή έκανε λάθος υπολογισμούς. Εκατό φορές το έχουμε γράψει.
Ναι, φέρει ευθύνη η Νέα Δημοκρατία για κάποια θέματα.
Ομως, πλέον βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Ο λαός την τιμώρησε.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, όμως, να ευθύνεται ο Σαμαράς για κάτι με το οποίο ουδεμία σχέση έχει;
Οταν το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διοικούνται από Σοσιαλιστές, συμμάχους του πρωθυπουργού;
Ενας εξ αυτών, ο Ντομινίκ Στρος-Καν, μάλιστα, θα είναι και αντίπαλος του Σαρκοζί στις επόμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας. Ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε το λαϊκισμό τώρα που τα βρήκε σκούρα και είπε να τον επαναφέρει για να σωθεί.
ΟΜΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ ο ελληνικός λαός χρειάζεται μόνον αλήθειες. Από πολιτικούς που το λέει η ψυχή τους. Τίποτα άλλο. Και το ψέμα τον εξοργίζει.
Εχουσιν γνώσιν πλέον οι φύλακες.
Το όπλο έχει σκάσει και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τραυματιστεί…

6 comments:

  1. Ενας Παπαδοπουλος να μας σωσει ρε ………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥO ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ κ' ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Προειδοποίηση για Αγ.Κων/νου, Δεληγιάννη, Πειραιώς (ύψος ΟΑΕΔ).

    Με το παρόν δεν διεκδικούμε την «Ανακάλυψη της Αμερικής», ούτε θα επεκταθούμε σε θέματα που έχουμε αναλυθεί 100δες φορές (εγκληματικότητα, ναρκωτικά, Αλλοδαπό Έγκλημα κ.λ.π). Απλά να σας μεταφέρουμε μια προειδοποίηση σε σας που κινήστε σε αυτήν την Χαβούζα του κέντρου της Αθήνας, όπως την κατάντησαν (εσκεμμένα κατά εμάς) τα δουλικά των Ξένων κέντρων, Ν.Δ. και τώρα η χαριστική βολή με την Ανθελληνική λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ.

    Εν συντομία ας περιγράφουμε την καταγγελία μέλους του «ΔΙΚΤΥΟΥ» η οποία εργάζεται στο τρίγωνο του τρόμου! Ας την ονομάσουμε «Θάλεια», η εν λόγο εργαζόμενη μας κατήγγειλε ότι γνωστή της κοπέλα, εργαζόμενη σε επιχείρηση επί της οδού Αγ. Κων/νου είναι τώρα 2 μήνες άνεργη μετά από σοκ που υπέστη και αναγκάστηκε εκτός από ψυχολογικό σοκ να παραιτηθεί και από την εργασία της. Ο λόγος ήταν, όταν ο εργοδότης της την έστειλε για εξωτερική εργασία (Τραπεζική συναλλαγή) περίπου στις 12:30. Κατά την διαδρομή χωρίς να το αντιλήφθη, την πλησίασε ένας Έλληνας (τουλάχιστον μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά) και της ακούμπησε κάτι πάνω στο πόδι της. Αυτό το κάτι ήταν μια σύριγγα με υγρό σκούρο κόκκινο. Ενστικτωδώς η κοπέλα τρόμαξε, έκανε ένα βήμα πίσω αλλά το σώμα τη έπεσε πάνω σε έναν αγριεμένο αλλοδαπό που της είπε κάτι (δεν κατάλαβε τι) εμποδίζοντας την από το να κουνηθεί. Αυτός με την σύριγγα της είπε με σιγανή αλλά κοφτή φωνή, «δώσε ότι έχεις μωρή καργ… γιατί σε γέμισα AIDS» (υπονοώντας ότι η σύριγγα έχει αίμα μολυσμένο με τον συγκεκριμένο Ιο). Σαφώς η Θάλεια τρεμάμενη έδωσε ότι είχε (κινητό, 67 € και ότι αξίας) μαζί με μια επιταγή της επιχείρησης που εργαζόταν, ταυτόχρονα ο αλλοδαπός έτριβε στα οπίσθια της τα γενετικά του όργανα. Αφού πήραν ότι πήραν κ.λ.π, χωρίς ευτυχώς να την τρυπήσουν, έφυγαν μαζί και ένα 3ο άτομο (πάλι αλλοδαπός) ο οποίος καθόταν 4-5 βήματα ποιο πάνω. Αυτό συνέβη επί της Αγ. Κων/νου μέρα μεσημέρι! Με κόσμο να περνάει από δίπλα τους, ίσως και γι’ αυτό την γλύτωσε τόσο «φτηνά», αν ήταν βράδυ, δεν θέλουμε να φανατιστούμε τι θα πάθαινε! Η Θάλεια βρήκε το κουράγιο γύρισε στην δουλειά της και εκεί κατέρρευσε. Ευτυχώς που πήραν επιταγή εταιρική (η οποία με ένα τηλέφωνο στην τράπεζα ακυρώνεται), αν της είχαν αρπάξει κάνα πάκο μετρητά, άντε να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας».

    Για να μην κατηγορηθούμε πάλι εμείς οι κακοί «φασίστες» που φωνάζουμε «βοήθεια μας τελειώνουν εμάς και τα παιδιά μας» ως υπερβολικοί και ψεύτες, επισυνάπτουμε μαζί με το παρόν φωτογραφίες που τραβήξαμε, έτσι για την «πλάκα» επί την οδού Ακομινάτου απέναντι από την θεατρική σκηνή (μεταξύ Αγ.Κων/νου και Δεληγιάννη). Αν μπορέσει κάποιος με ασφάλεια ας πάει ότι ώρα θέλει και ας παρατηρήσει ποιοι πουλάνε, ποιοι αγοράζουνε και τι θα νιώσει… αηδία, οργή, απογοήτευση ???

    Κάντε «κλίκ» στα παρκάτω Links να δείτε τις φώτο:

    ΦΩΤΟ1: http://img534.imageshack.us/img534/3255/20403817.jpg

    ΦΩΤΟ2: http://img515.imageshack.us/img515/2589/d01d.jpg

    ΦΩΤΟ3: http://img412.imageshack.us/img412/5963/c01nn.jpg

    ΦΩΤΟ4: http://img412.imageshack.us/img412/8383/31507833.jpg

    Παρόμοια και πολύ χειρότερα περιστατικά έχουν καταγγελθεί και σε άλλες περιοχές όπως δίπλα από το πολυτεχνείο, εκεί που το εμπόριο χρίζει και της ασφάλειας του Ασύλου (μόλις κάνει ντου η Δίωξη) σαλτάρουν μέσα στο πολυτεχνείο και όλα καλά!

    Σαφώς αυτή η βρώμα έχει πολλά παρακλάδια και πολλούς ενόχους! Με επίσημες όμως στατιστικές, η εισβολή των λαθραίων εποίκων ανέβασε το ποσοστό σε πάνω από 3000%!!!!!

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε το τρέιλερ της «κόλασης», ας ελπίσουμε να αντέξουμε όταν θα πρέπει να ζήσουμε την ολοκληρωτική… Επανερχόμαστε

    «ΔΙΚΤΥΟ»

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/04/o_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ PAIDI ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΝΤ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΗΓΕΤΗΣ,Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ,Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ--ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 35 χρόνια τώρα τους ίδιους βάζουμε στη βουλή. Τα θέλει και μας ο κ@λαράκος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GOLDMAN SACHS SHACKS!!!
    SHACKS THE BLOOD OF MY PEOPLE!!!
    THE BEST TIME OF MY LIFE WILL BE WHEN GOLDMAN WILL SHACK OUR COCKS!!!!!
    SON OF THE BITCHES!!!

    CAPTAIN KEFALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...πολιτικούς που το λέει η ψυχή τους.."
    Βρείτε μου εναν τέτοιο και ο ευρών αμοιφθήσεται!
    Λαμόγια του κερατά ειναι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι της βουλής το έδρανο.
    Με αυτό θα χτίσουν τις βίλλες με τις πισίνες τους, με αυτό θα κυκλοφορούν (δωρεάν εξυπακούεται) αυτοκίνητο 3000 κυβικών μαύρο και κατα προτίμηση λαϊκό μερτσέντες, με αυτό θα μιλούν όλη μέρα στο κινητό τους (δωρεάν εξυπακούεται)με αυτό θα βολέψουν όλο το γ....... τους το σόι στο δημόσιο, με αυτό θα συστήσουν οφσορ εταιρείες για να φοροδιαφύγουν και να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα που θα επιτρέψει στα παιδιά και τα εγγόνια τους να ζήσουν "αξιοπρεπώς", με αυτό θα ανελιχθούν στα ψηλά τα σκαλοπάτια της κοινωνίας, θα συναναστραφούν με τους ισχυρούς του χρήματος, θα ψηφίσουν κανένα νομοσχέδιο φωτογραφικό ...με το αζημίωτο βέβαια..., θα χωρίσουν την επαρχιώτισσα σύζυγό τους και θα τελέσουν γάμο με κυρία της κοινωνικής τους πλέον τάξης (εις τους Παρισίους κατα προτίμηση)....

    Βρε ούστ να μου χαθείτε χαμαιλέοντες της πολιτικής, που αντί να κρυφτείτε μπας και σας ξεχάσουμε και ηρεμήσουμε, φροντίζετε να είστε κάθε μέρα στα κανάλια και να μας τα ζαλίζετε, λες και δεν είχαμε άλλη δουλειά!

    Αντί να είστε στον προθάλαμο του εισαγγελέα ή στο εδώλιο του διακαστηρίου και να απολογείσθε για τη λεηλάτηση ενός ολόκληρου λαού που αφελώς σας πίστεψε και σας χειροκρότησε, βγαίνετε στα παράθυρα τσαρλατάνοι και φουσκώνοντας σας παγώνια μας εξηγείτε με περισπούδαστο ύφος πόσα πρέπει να πληρώσουμε για να ξεχρεώσουμε τις λαμογιές σας.
    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

    Γιατι δεν πρόκειται να ξυπνήσει και να σας αφανίσει αυτός ο λαός που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου απο την εποχή του Κωλέττη και του Καποδίστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή