Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τέλος στις προκλήσεις των "τσιγγάνων" στη Σπάρτη.!

Μετά την παρέμβαση που έγινε με δημοσιεύματα από εφημερίδες όπως αυτή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΕΚ και σε πάρα πολλά blog, σχετικά με τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των παραβατικών "τσιγγάνων" στην Λακωνία η αστυνομία άρχισε επιτέλους να κάνει την δουλειά της.
Έγραφε σχετικά ο Πατριωτικός Σύλλογος Λακωνίας στην προηγούμενη ανακοίνωσή του:
"Δεν πάει άλλο". Αυτή η φράση κυριαρχεί στα στόματα των αστυνομικών στη Σπάρτη, αλλά και των κατοίκων!
«Βράζει» η αστυνομία και η κοινωνία Σπάρτης και Λακωνίας από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των παραβατικών «τσιγγάνων»...(...)
Η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη να μην προσπαθήσει να υποβαθμίσει τα τελευταία βαρύτατα περιστατικά με τους «τσιγγάνους» πρωταγωνιστές, γιατί όπως ξαναείπαμε οι απλοί αστυνομικοί καθώς και η κοινωνία της Σπάρτης «βράζει», και να αποφασίσει άμεσα να εφαρμόσει τον νόμο, γιατί θα φτάσουμε πολύ σύντομα στο σημείο να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους οι πολίτες, και τότε οι συνέπειες θα είναι πραγματικά απρόβλεπτες... Γιατί απλά, Κανένας δεν μπορεί να αποδέχεται επ' άπειρον εις βάρος του, και εις βάρος του τόπου μας, αυτές τις εγκληματικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές!»
Σήμερα Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και «δικαιωμένοι» για την επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση στις 13 Απριλίου που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διευθύνσεως Λακωνίας απέδωσε αρκετούς «καρπούς», προϊόντα τής παραβατικότητας και της εγκληματικής δράσης «τσιγγάνων» και αλλοδαπών-λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξεδόθη από την Αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας: «Στις 13 Απριλίου από τις ώρες 07:00 ως 12:30 οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε Αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Λακωνίας και Α.Δ. Μεσσηνίας καθώς και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε πρώτη φάση σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στη Σπάρτη, όπου πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνες σε όλο το χώρο του καταυλισμού με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο ΡΟΜΑ γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και να ανευρεθεί και κατασχεθεί ένα πιστόλι 9ΜΜ κρότου και δεκαέξι φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος, που ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε επιμελώς αποκρύψει έξωθι του καταλύματός του.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν από τις ίδιες Αστυνομικές δυνάμεις γενικοί Αστυνομικοί έλεγχοι σε κομβικά σημεία που βρίσκονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Τραπεζοντής και Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Φάριδος Λακωνίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, ένας αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (3.9 γραμμάρια κοκαίνης και 8,5 γραμμάρια χασίς σε φούντα), ένας αλλοδαπός για παράνομη παραμονή στη χώρα και ένας φυγόποινος ημεδαπός.
Τέλος κατά την διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης βεβαιώθηκαν επτά συνολικά παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων μία σε βαθμό πλημμελήματος και έξι διοικητικές».
Όταν «αφήνουν» την Αστυνομία να δουλέψει όλοι γνωρίζουμε ότι φέρνει άριστα αποτελέσματα...
Και με την ευκαιρία επαναλαμβάνουμε το πάγιο αίτημα του Πατριωτικού Συνδέσμου αλλά και ολόκληρης τής Λακωνικής κοινωνίας:
Nα σταματήσει άμεσα η ανοχή στην παρ-ανομία τσιγγάνων και λαθρομεταναστών!
Nα ενισχυθεί άμεσα το προσωπικό της αστυνομικής διευθύνσεως Λακωνίας!

Για τον Πατριωτικό Σύλλογο Λακωνίας
Ο Πρόεδρος Γ. Β. Λουκάκος Ιατρός
Ο Αντιπρόεδρος Παν. Μπεμπέτσος Δημοσιογράφος
Ο Γεν. Γραμματέας Γ. Π. Δημακόγιαννης Εκδότης
elkosmos

1 comments: