Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Στην Πελοπόννησο η γιάφκα των "επαναστατών" του ...κώλου;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ το "κλειδί" που θα ανοίξει τη γιάφκα του "Επαναστατικού Αγώνα" στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα παραδώσει στις αρχές το οπλοστάσιο της οργάνωσης βρίσκεται κάπου στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Φιλιατρών Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα", οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η οπλαποθήκη της οργάνωσης έχει ενοικιαστεί σε όνομα που ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο, την ταυτότητα του οποίου χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Γουρνάς για να ενοικιάσει το σπίτι.
Τα ονόματα που αναφέρονται στις δύο ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του ανήκουν σε δύο κατοίκους στη Θουρία και στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ενώ οι αστυνομικοί που υπογράφουν τα σχετικά δελτία ταυτότητας υπηρετούσαν πράγματι στα συγκεκριμένα τμήματα κατά την περίοδο έκδοσης των ταυτοτήτων.
Η έρευνα των αστυνομικών, όμως, προσανατολίζεται και στα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 120.000 ευρώ (σχετικό θέμα) που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Γουρνά, τα περισσότερα από αυτά είναι σε δεσμίδες με διαδοχικούς σειριακούς αριθμούς και εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες τραπεζών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου