Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο Γκέμπελς πέθανε. Αυτοί δεν το μάθανε ακόμα…

Πανικός, ψέμα και υποκρισία είναι το τρίπτυχο που έχει επιλέξει το ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει την κρίση, που απειλεί τη ζωή των πολιτών και τα θεμέλια του κράτους.
Όσο και αν αυτό είναι εφιαλτικό, τέτοιες στιγμές και δεν θα ήθελε να το δει ούτε ο πιο φανατικός αντίπαλός του, το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν κάθε στιγμή και σε κάθε ευκαιρία.
Τα όρια ξεπέρασε χθες ο πρωθυπουργός που οδήγησε, κατά δική του δήλωση, τη χώρα "στα δεσμά του μηχανισμού στήριξης"!
Μιλώντας στους βουλευτές τους για να τους κάνει ισχυρές ενέσεις προπαγανδιστικής αισιοδοξίας, επειδή βλέπει το έδαφος να φεύγει από τα πόδια του, ο Γ.Α. Παπανδρέου είπε μεταξύ άλλων:
"...Είμαστε οι φορείς της αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα μας. Πήραμε άμεσα και αναγκαία μέτρα! Σήμερα φαίνεται η σημασία των όσων κάναμε!..
Προσπαθούμε να εγγυηθούμε την Ελλάδα της περηφάνιας χωρίς δουλείες και υποχρεώσεις σε τρίτους!.. Την Ελλάδα του Δικαίου και της Διαφάνειας, της αλληλεγγύης με τον αδύναμο!
Είναι η στιγμή της αλήθειας. Αυτό το αποδεικνύουμε με την καθημερινή μας στάση!..
Αρκετά κοροϊδέψαμε αλλήλους!
Ξέραμε ότι ο λαός εκτιμά την ειλικρίνεια!..."

Πεθαίνουμε, σαν κράτος, από τους κινδύνους που κάθε ημέρα γιγαντώνονται, αλλά και από αηδία, οργή και πλήξη.
Ναι.!
Από πλήξη, επειδή οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι δεν έχουν μάθει ότι ο Γκέμπελς πέθανε μαζί με το εθνικοσοσιαλιστικό μοντέλο προπαγάνδας που εφάρμοσε.
Α

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου