Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Οι 36 διορισμοί της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη

Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της φέρεται να έχει προσλάβει στο Μουσείο Πέλλας η υφυπουργός Εσωτυερικών Θεοδώρα Τζάκρη.
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», η υφυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων, αφού κατάφερε να προσλάβει τα 36 άτομα από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.
Η εφημερίδα δημοσιεύει λίστα με τα ονόματα των συγγενών και συχγωριανών της υφυπουργού Εσωτερικών, ενώ σημειώνει ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.
Σε απάντησή της, η κα Τζάκρη κάνει λόγο για «άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος μου» και προαναγγέλει προσφυγή στην δικαιοσύνη, αφού δηλώνει ότι «έχω δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους μου ν’ ασκήσουν τα ένδικα βοηθήματα που μου παρέχει ο νόμος και να προβούν άμεσα στην υποβολή μηνύσεως και αγωγής αποζημίωσης για την δια του τύπου συκοφαντική μου δυσφήμιση».
Όπως επισημαίνει η κα Τζάκρη, «κατηγορούμαι σήμερα επειδή στον πίνακα επιτυχόντων του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγράφονται συμπολίτες μου, δύο εκ των οποίων τυχαίνει να είναι συνεπώνυμοί μου, είτε λόγω συγγένειας, είτε λόγω απλής συνωνυμίας και καταγγέλλεται ότι η τυχόν επιτυχία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αυτών των ανθρώπων, οφείλεται σε δική μου παρέμβαση, ενώ αποκρύβεται τεχνηέντως το γεγονός ότι οι πίνακες επιτυχόντων καταρτίστηκαν με βάση τα προσόντα που είχαν τα άτομα αυτά και την μοριοδότησή τους σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ».
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στα «Νέα» ο Γ. Παπαχρήστος, ο Χάρης Παμπούκης κάλεσε για διευκρινίσεις την Θεοδώρα Τζάκρη αλλά οι εξηγήσεις που έδωσε κρίθηκαν επαρκείς, καθώς ένας διορισμός που έγινε στο υπουργείο Πολιτισμού μιας συγγενούς της έγινε με μοριοδότηση, αλλά ο φημολογούμενος διορισμός του συζύγου της δεν έγινε ποτέ. Απλώς, κάποιος που διορίστηκε στο ίδιο υπουργείο φέρει το ίδιο επώνυμο με την υφυπουργό.
Η κα. Τζάκρη ζήτησε να επιληφθεί αυτών των διορισμών ελεγκτής δημόσιας διοίκησης και η έρευνα έχει ήδη αρχίσει.
Ντίνα Κ.

3 comments:

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ??

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ??

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ??

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

    1) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ??

    2) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ SPREADS??

    3) ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν διαψευστεί τα πάντα από αυτήν την κυρία.

    Τους έβαλε γυαλιά. Καλή η προσπάθεια λάσπης από την συγκεκριμένη εφημερίδα, αλλά ατυχέστατη.

    Ειδικά τώρα που το θέμα με το σκάνδαλο Βατοπαιδίου έχει νέες εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποτελείται από 15 Μέλη. Στο Συμβούλιο μετέχουν εκπρόσωποι από το Κράτος (Υπουργείο Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και ΥΠΕΧΩΔΕ), Εκπρόσωποι Μισθωτών, Εργοδοτών, ΚΕΔΚΕ, καθώς και αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων του ΟΕΚ.


    Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    Κωτίδου Γεωργία Πρόεδρος Δ.Σ.
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελισσάβετ Κυβερνητικός Επίτροπος
    ΠΕΤΣΗΣ Ηλίας
    ΞΙΑΡΧΟΣ Στυλιανός Υπουργείο Εργασίας
    ΤΣΙΩΛΗ Βασιλική Υπουργείο Εργασίας
    ΜΑΚΡΗΣ Διονύσιος
    ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΠΟΛΑΚΙΣ Ανδρέας ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
    ΘΩΜΑΣ ΦίΛΛιπος (Αντιπρόεδρος ΔΣ) ΓΣΕΕ
    ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ Γεώργιος ΓΣΕΕ
    ΠΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης ΓΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
    ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος ΣΕΒ
    ΙΩΑΝΝΟΥ Βασίλιος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ιωάννης ΕΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΔΚΕ
    ΣΙΩΜΟΣ Βλάσσης
    ΚΕΔΚΕ
    ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΚ
    ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης
    ΓΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ Ξενοφών Γραμματέας Δ.Σ.

    Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος,ο Ταμίας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς,που είναι Αντιπρόεδρος στον ΟΕΚ και εισπράτει μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως,σε πόσες άλλες έμμισθες θέσεις,είναι εκτός ΕΛΤΑ;
    Γιατί στα ΕΛΤΑ,εκτός από υψηλόβαθμος υπάλληλος των 3.000 ευρώ μηνιαίως,είναι και μέλος του Δ.Σ.-ΕΛΤΑ με άλλα 1.000 ευρώ επιπλέον τον μήνα,μέλος του Επαγγελματικού Ταμείου ΕΛΤΑ με αλλα 700 ευρώ τον μήνα και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής των ΕΛΤΑ ΚΕΚ-ΕΛΤΑ με άλλα 600 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στο ΚΕΚ-ΕΛΤΑ ο αθεόφοβος,ήταν και κάποια χρόνια,με μοναδικό προσόν απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου,Διευθύνων Σύμβουλος επιμόρφωσης Εξωτερικού,γνωρίζοντας ως μοναδική ξένη γλώσσα τα Ηπειρώτικα,καθόσον κατάγεται απο την Θεσπρωτία.
    Πότε τα κατορθώνει όλα ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Ηπειρώτης;
    Πάντως είναι ''αξιος'' κύριε Παναγόπουλε να σας διαδεχθεί στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.
    Ακόμη κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Πρωθυπουργέ της χώρας,πρέπει να είναι ''τιμή'' σας που έχετε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,ένα τόσο ικανό εισοδιστή και πολυπράγμονα σαν τον Φίλιππο Θωμά.Να τον χαίρεστε.Με τέτοιους θα πάει σίγουρα μπροστά το ΠΑΣΟΚ και το εργατικό κίνημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή