Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Μας ...εγκαλεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο.!

Με αφορμή προηγούμενη ανάρτησή μας το Κ.Ι.Σ. δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το παρακάτω κείμενο, το οποίο αναδημοσιεύουμε χωρίς καμία δική μας παρέμβαση:

"ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ BLOG ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ"
"...Σε μπλογκ δημοσιεύθηκε ψευδές άρθρο από το Καταστατικό της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών (και όχι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, όπως και πάλι ψευδώς αναφέρεται), σύμφωνα με το οποίο οι Εβραίοι που διαμένουν στην Ελλάδα δεν πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο.
Το καταστατικό της Ι.Κ. Αθηνών (Π.Δ. 182) βρίσκεται δημοσιευμένο στο ΦΕΚ 40/Α’ 22.3.1978, το οποίο ο καθένας μπορεί να διαβάσει για να αντιληφθεί το μέγεθος του ψεύδους του δημοσιεύματος και το χαμηλό επίπεδο εντιμότητας στο οποίο κινούνται οι οργανωμένοι αντισημίτες.
Τέλος, σαφώς διευκρινίζεται ότι οι Έλληνες πολίτες, Εβραίοι στο θρήσκευμα, φορολογούνται όπως όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως από το αν καταβάλλουν συνδρομή μέλους στο κοινοτικό τους όργανο..."

2 comments:

  1. ωπα τα παπαδοεβραιοπαιδια το βιβιλιο του πλευρη τα λεει ολα ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΗΤΕ Ο ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕ'Ι'ΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
    ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΙΛΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΚΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΛΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους εβαλε κωλοδαχτυλο ο Πλευρης και φαινεται γλυκαθηκανε και προκαλουν να το φανε και απο αλλους.
    Αλλα να μιλαμε στα σοβαρα αυτοι ειναι οι εβραιοι. Οτι χειροτερο διποδο εχει πατησει σ' αυτον τον πλανητη.

    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή