Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ντροπή σου Κύριε Μήτρογλου. ΔΕΝ είσαι επαγγελματίας.!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Μανωλάς το μεσημέρι της Παρασκευής.
Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας και την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη, όπου και του τοποθετήθηκαν πλάκες και βίδες στο ζυγωματικό, ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στο σπίτι του προκειμένου να ηρεμήσει από αυτή την περιπέτεια.
Το ευχάριστο είναι ότι οι γιατροί υπολογίζουν ότι μέσα σε μία βδομάδα θα έχει υποχωρήσει τελείως το πρήξιμο στο πρόσωπό του και θα μπορεί να κάνει άνετα τις διακοπές του.
Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι από τη μετεγχειρητική πορεία του Μανωλά, για τον οποίο πιστεύουν ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Τις πλάκες και τις βίδες πάντως θα τις βγάλει από το πρόσωπό του μετά από μερικούς μήνες και αυτό που συμφωνήθηκε είναι να συμβεί αυτό σε περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα που δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα και τον ίδιο.
Να μπει δηλαδή για μία ημέρα στο νοσοκομείο, να γίνει η αφαίρεση και έπειτα να ξεχάσει οριστικά τούτο τον τραυματισμό.
Ο Μανωλάς δείχνει δυνατός σε αυτή την περιπέτεια, αν και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν και θα επιστρέψει. Οι γιατροί πάντως είναι ξεκάθαροι και του τονίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο.
Θα πρέπει ωστόσο να είναι προσεκτικός.
Να σημειωθεί πως ούτε και σήμερα (σήμερα μάλιστα και της ονομαστικής του εορτής) ο Μήτρογλου επικοινώνησε με τον Κώστα Μανωλά, προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά μετά την αγκωνιά που του έδωσε στο παιχνίδι της Τετάρτης και τον έστειλε στο χειρουργικό κρεβάτι.
Από την ΑΕΚ μάλιστα δεν κρύβουν την απορία τους και την απογοήτευσή τους για την... αδιάφορη στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο περιστατικό.

7 comments:

  1. Giannioti to sosto na legetai. ego den eimai aek. Olimpiakos eimai alla ekanes kala pou to evgales to thema. Den epitrepetai auto apo epaggelmaities athlites san ton Mitroglou. Mikro paidi einai o Manolas. Eleos epano tou evgale tin magkia tou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρηκατε θεμα ν'ασχοληθειτε,ποδοσφαιρο ειναι αυτα γινονται,τι να πει κι ο Ολυμπιακος που φετος δεν μπορεσε ουτε μια αγωνιστικη να παιξει με πληρη ομαδα.
    Θα ηθελα την ιδια ευαισθησια που δειξατε στην περιπτωση του Μανωλα να την δειχνατε και για παικτες αλλων ομαδων που γιναν αποδεκτες σκληροτερων και πιο απαραδεκτων αντιαθλητικων κτυπηματων.Αλλα οταν προκειτε για λαθος παικτη του Ολυμπιακου κανετε την τριχα τριχια.
    Υ.Γ επειδη δεν γνωριζω, αυτος ο Μανωλας εχει καμια σχεση με τον παλιο Μανωλα της ΑΕΚ;Γιατι αν ειναι γιος του τοτε πληρωσε ενα μικρο αντιτιμο για τις "αμαρτιες" του πατερα του,που ολοι θυμομαστε πολυ καλα ποσο "βρωμικος" παικτης ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ hellraiser.
    Είναι ανιψιός του Μανωλά κι' έχω έναν παραπάνω προσωπικό λόγο να υπερασπισθώ ένα 18χρονο διαμάντι.
    Όσο για τον Μήτρογλου, έχω νου σου πω ότι ούτε μέχρι αυτή τη στιγμή επικοινώνησε με τον μικρό Κώστα.
    Οι επαγγελματίες φίλε hellraiser ζητάνε συγνώμη για χτυπήματα που γίνονται εξ αμελείας.
    Και επειδή την αγκωνιά την έφαγε από πρόθεση, δεν έχει νόημα πλέον η συγνώμη του.
    Κρίμα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε giannioti,
    αυτο που εκανε μια φορα ο Μητρογλου,το εκανε καθε αγωνιστικη ολη την σαιζον ο Γκαρσια του παοκ.Δεν θυμαμαι να το εκανες ποτε θεμα,ουτε θυμαμαι τον Γκαρσια να ζητησε εστω και μια φορα συγνωμη,για να μην αναφερω και τους οπαδους του παοκ που επικροτουσαν αυτη του την συμπεριφορα κανοντας την και γηπεδικο συνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE HELLBURDAS BGALE TA KOKINA GIALIA LIGH ANTHROPIA BRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @3:27
    Τι να την κανεις την ανθρωπια εσυ ρε ζωο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @hellraiser, δηλαδή αν το κάνει ο όποιος Γκαρσία μόνιμα (αν και δεν ξέρω να έσπασε κάνα ζυγωματικό πιτσιρικά πρόσφατα) νομιμοποιείται να το κάνει και ο Μήτρογλου ή όποιος άλλος; Να μην κατακρίνουμε μία συμπεριφορά εάν δεν έχουμε κατακρίνει και όλες τις ανάλογες πριν;

    Γι' αυτό το οπαδιλίκι είναι αρρώστια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή