Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Μαύρη φτώχεια "δέρνει" τις πράσινες ..."εθνομαμάδες"

Yπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει τη λογική από την παράνοια.
Κάποιοι την έχουν σβήσει αυτή τη γραμμή.
Σ' αυτούς, καθώς φαίνεται, περιλαμβάνεται και η υφυπουργός του ΠαΣοΚ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη.
Η εντυπωσιακή υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Χ. Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει …6.000 δολάρια.
Συνολικά η εμφάνιση της ..."σταρ" υφυπουργού του ΠαΣοΚ (…της χρεοκοπίας), ξεπερνούσε συνολικά τα …10.000 Ευρώ (τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ κλπ).
Σε μια περίοδο λιτότητας και οικονομικής κρίσης, όπου οι συντάξεις των 700 ευρώ θεωρούνται… ρετιρέ και η κυβέρνηση τις περικόπτει στα 500 ευρώ, τέτοια προκλητική εμφάνιση θεωρείται προσβολή στη νοημοσύνη των πολιτών.
politis

5 comments:

  1. Οι ομορφες γυναικες δεν εχουν αναγκη απο πανακριβα ρουχα. Η συγκεκριμενη ο,τι και να φορεσει παραμενει σαν αναποδο γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι να μην αγορασει η Τζακρη τετοιας αξιας τουαλετα;
    Αφου τ'αφεντικα της εξ ανατολων πληρωνουν καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΥΝΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ,ΧΕΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ.Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΡΩΜΑΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΛΑΒΕΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ.ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ''ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΕΒΟΔΑ ΤΙΤΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει να φαει φασκελο κ αυτο το τανακιπου...ολα στην ωρα τους..μη μασατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή