Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γεώργιος Παπαδόπουλος: 11 χρόνια στο Πάνθεον των Μεγάλων Ηγετών του Έθνους

.
Του Σπύρου Σταθόπουλου...
.
Δεν "κομίζω γλαύκα εiς Αθήνας", αναφερόμενος στην κατάρα του Έθνους, στους εφιάλτες, τους μασκαράδες, τους μωροφιλόδοξους νάνους, τις φανατισμένες μετριότητες, τους ξενοκίνητους συκοφάντες και αργυρώνητους πολιτικάντηδες, οι οποίοι συνειδητά ή ασυνείδητα να φανατίζουν τον λαό μας, εν ονόματι κάποιας... "δημοκρατίας", "ανεξαρτησίας" και... «λαϊκής κυριαρχίας" στο να... "δικάζουν" με συνοπτικές διαδικασίες, να καταδικάζουν και να δολοφονούν φιλοσόφους, ήρωες πατριώτες και Εθνικούς Ηγέτες.
Βεβαίως, όμως, η Ιστορία - αμείλικτος και δίκαιος κριτής - τους αποκαθιστά και δικαιώνει την προσφορά και το έργο τους, τοποθετώντας τους στο βάθρο των Μεγάλων Ελλήνων, συχνά πολύ γρηγορότερα από ό,τι κανείς θα περίμενε και ιδιαίτερα όταν τους διαδέχονται οι συκοφάντες τους, ανάξιοι, φαύλοι, συχνά απατεώνες και πρόθυμα ξενόδουλα ενεργούμενα, οδηγώντας την Χώρα στην ταπείνωση και αλλοτρίωση αξιών, αρχών, ηθών, παιδείας, Ιστορίας και στην πολιτικο-κοινωνική εξάρτηση, παραχωρώντας και την στοιχειώδη εθνική κυριαρχία κι ανεξαρτησία! Με το ...αζημίωτο!
Τότε μοιραίως ο Ελληνικός Λαός κρίνει και συγκρίνει τους... "αιμοσταγείς δικτάτορες" με τους... "άξιους και καλούς... δημοκράτες".
Ποιος μπορεί σήμερα ν' αμφισβητήσει και να κλονίσει από το ιστορικό του βάθρο, το εθνικό και κοινωνικό ανάστημα του... "κακού δικτάτορα" Ιωάννη Μεταξά! Αλλά, πολύ συντομότερα ιστορικά, αναδεικνύεται η ηγετική φυσιογνωμία και το ανάστημα, του πλέον κατασυκοφαντηθέντος Εθνεγέρτου - Επαναστάτη, του Γεωργίου Παπαδοπούλου, που τόλμησε με τους συντρόφους του πατριώτες Έλληνες Αξιωματικούς να επαναστατήσει και αναστήσει την "δολοφονηθείσα υπό... ελευθέρου... και δημοκρατικού καθεστώτος" (κατά την ρήσιν του φυγάδος... Εθνάρχου Κ. Καραμανλή), κατόπιν διαδοχικών... κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων, να την ανασύρει από το τέλμα της φαυλότητος και της αποτελμάτωσης ενός ακυβέρνητου κράτους με διαλυμένο και ανύπαρκτο κενοβούλιο και κυριολεκτικά χωρίς υποτυπώδη - έστω - κυβέρνηση, σε κλίμα κοινωνικο - πολιτικών αδελφοκτόνων συγκρούσεων, ανυποληψίας και διαφθοράς στα πρόθυρα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής καταρρεύσεως που εγκυμονούσε γι' ακόμη μία φορά Εθνική Καταστροφή.
Η επαναστατική παρέμβαση των παρασημοφορημένων - και με τραυματισμένα ήδη κορμιά στο Αλβανικό Μέτωπο και τον Συμμοριτοπόλεμo - ηρωϊκών πατριωτών Ελλήνων Αξιωματικών του Γεωργίου Παπαδοπούλου, ανασυγκρότησε από τα ερείπια Κράτος σεβαστό, κυρίαρχο και ανεξάρτητο. Περήφανο και νοικοκυρεμένο, κοινωνικής ευημερίας και πρωτόγνωρης υπερεπάρκειας, με μία Δραχμή από τα πλέον διεθνώς "σκληρά" νομίσματα.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Η ..."αντίσταση" της πολιτικής μαφίας που... μύρισε ψητό. Οι έξωθεν νονοί της φρόντισαν για τα περαιτέρω, τα επίσης γνωστά ηρωϊκά... παραμύθια με τους... δράκοντες.
Για να στηθεί και το... παραμύθι του Πολυτεχνείου.
Γέλιο και κλάμα ο κόσμος! Όπως ακριβώς γράφει, λίαν διαφωτιστικά, ο διαπρεπής αρθρογράφος Χρήστος Πασαλάρης (κάθε άλλο παρά "χουντικός") στην "Απογευματινή" στις 18 Νοεμβρίου του 1994:
"...Και θα γελούσε και θα έκλαιγε ακόμη περισσότερο, αν ήξερε πόσο το... γλεντάνε 21 χρόνια τώρα (σ.σ.: όταν τα έγραφε ο κ. Πασαλάρης) οι... σκοτεινοί υπερατλαντικοί και σκηνοθέτες της ..."εξέγερσης", για την οποία εργάστηκαν τόσο καταχθόνια, προκειμένου να φέρουν στην Εξουσία τον Ιωαννίδη και να παραδώσουν την μισή Κύπρο στους Τούρκους...".
Από τότε δώσαμε πολλά με τους... "μεταπωλητές" της άϋλης εθνοκτόνου μεταπολίτευσης.
Οι διασώσαντες την Χώρα, ήρωες πατριώτες Αξιωματικοί καταδικάστηκαν σε "αργό θάνατο" ισόβια, για να μην ξανατολμήσουν ή τους μιμηθούν άλλοι πατριώτες!
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανήλθε στο Πάνθεον των Μεγάλων Ηγετών του Ελληνισμού, σαν σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου, πρίν 11 χρόνια.
Και η Ελλάδα σε κατοχική Δικτατορία, με την συναίνεση του... "Ελληνικού Κοινοβουλίου".
Και πάλι με το... αζημίωτο, αλλά με την εξαθλίωση ενός λαού που δεν έμαθε ακόμη να ξεχωρίζει τους πατριώτες πολιτικούς από τους Απατεώνες της πολιτικής.
"ΕΓΚΛΗΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ". Η σύγκριση είναι αμείλικτη και συντριπτική.
_________________________________
.Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και οι σύντροφοί του
ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΙ ...ΑΘΛΙΟΙ.

10 comments:

  1. ΑΘΑΝΑΤΟΣ .....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ τα πουλημενα καναλια και 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως όλοι οι σωστοί και μεγαλόψυχοι Έλληνες οι πρωτεργάτες της 21 Απριλίου, δεν δίωξαν τους πολιτικούς για τις μέχρι τότε απάτες τους. Αυτό υπήρξε εγκληματικό διότι τους έδωσε τη δυνατότητα να επανακάμψουν και να μας φακαμήσουν.
    Η μεγαλοψυχία όμως τέλος. Ο λαός δεν θέλει εκλογές. Όλοι οι υποψήφιοι είναι γιουσουφάκια των αρχηγών.
    Να στηθούν αγχόνες για το χάλι που μας κατάντησαν. Μας τρώνε τη σύνταξη για την οποία πληρώναμε χοντρά επί 40 χρόνια.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν δημοσιεύουνε τα λαμόγια τι ακριβώς έγινε στην οικονομική διαχείριση της Ελλάδος τα επτά χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας;

    Που είναι όλοι οι πολυγραφότατοι αριστεροχλεμπονιάριδες καθηγητάδες και δημοσιογράφοι να βγάλουν ένα βιβλίο να κατακεραυνώνουν την οικονομική πολιτική της δικατορίας με αριθμούς ;

    Το ξέρετε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα βιβλίο για αυτό το θέμα και περίπου 4.000 τίτλοι για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου ;

    Αλλά βολεύονται όλοι με το ντοπάρισμα του Ελληνικού λαού και το σπρώξιμο της κοινωνίας στην παρανομία, για να μην χαθούν ..... οι λαικές καταχτήσεις, και αυτοί να κλέβουν στα σκοτεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα.
    Πιστευα πως μετά απο τοσα χρονια, το μισος ελαχιστων παντως θα ειχε αμβλυνθει.
    Το ξερω πως και η Δημοκρατια εχει ελαττωματα, και επιορκους λειτουργους.
    Μηπως και οι Χριστιανικη Εκκλησια δεν εχει ...τοιουτους??
    Διανοηθηκε κανεις να την καταργησει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι ν'αποτελει ενδειξη μισους η ταυτιση μας με την Επανασταση της 21ης Απριλιου 1967 και να μην αποτελει ενδειξη μισους,προδοσιας κι απυθμενης βλακειας η τυφλη υποταγη σε μια πορνη "δημοκρατια", συνωνημης της διαφθορας,της σηψης,της αναξιοκρατιας και της εθνικης προδοσιας;
    Δηλαδη τοτε τι θα πρεπε να πουμε για τον κομμουνισμο,που ακομα και σημερα δολοφονει Ελληνες στ'ονομα του πιο στυγνου σταλινισμου;
    Και σταματηστε επιτελους να ταυτιζετε την 21η Απριλιου με την Εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γρηγόρης
    Ο Ανώνυμος ξέφυγε πολύ από το θέμα, για να προώθηση τους αντίχριστους, αυτή τη νέα πληγή που έπληξε την πατρίδα μας. Του συστήνω να θυσιάσει μία παρθένα στον γυναικά Δία (αν βρεί καμία) ή να την πάει σακάτου στον Πάνα, να την κρύψει για να μην τη βρει η Ήρα.
    Στο θέμα μας, η Δικτατορία του Παπαδόπουλου έκανε καλά για την Ελλάδα, ξεκαθάρισε μερικούς κατσαπλιάδες, χάρισε δάνεια, έδωσε αγροτικά αυτοκίνητα σε όλους τους αγρότες και πολλά άλλα. Θα ήταν ακόμα μέχρι σήμερα, εάν δεν βάζανε όπως πάντα το δακτυλάκι τους οι Αμερικάνοι μαζί με Ιωαννίδη, Μακάριο και Καραμανλή. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζομε.
    Οι πρώην 4 Δικτατορίες στην Ελλάδα, κι’ αυτές απέτυχαν χάριν των δήθεν συμμάχων, Αγγλία και Γαλία.
    Μετά την πανωλεθρία που επάθαμε, τα τελευταία 36 χρόνια με τους Σοσια ΛΗΣΤΕΣ (Παπανδρέου, Σημίτη Γιωργάκη) και της Ψεύτι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( Καραμανλή και Μπούλη). Μόνο ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος, θα μας σώσει, αλλά πού να τον βρεις, εκτός και επαναφέρομε το Σύνταγμα του 1952.
    Και επανέλθει η Συνταγματική Βασιλευομένη Δημοκρατία, αλλά αυτό είναι ένα όνειρο, αλλά δεν ξέρεις
    καμιά φορά.
    Απάντων Πατρίς Αγιότατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ...ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝΕ . ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΙ ΛΥΣΣΑ ,ΘΥΜΑΜΑΙ,ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΣ. ΨΑΧΝΑΝΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΝ 2ο .ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΣ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΑΤΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΝΗΣΙΕ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΜΑΚΑΡΕΖΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΑΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή