Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη: Νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Τα γεγονότα προσλαμβάνουν χαρακτήρα καταιγιστικό.
Θα γίνουν ακόμα πιο καταιγιστικά και εκρηκτικά γιατί οι πλανητικοί μηχανισμοί βιάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα και κάτι τέτοιο προϋποθέτει τους σιδερένιους κύκλος γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ…
Σε αυτό το σχεδιασμό εντάσσεται και η βόμβα στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη…
ΜΟΝΟΝ αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι «τρομοκράτες» (σαν αυτούς τους θιάσους που έχουν συλληφθεί) είναι δυνατόν να πέρασαν βόμβα στο κέντρο των διωκτικών αρχών!!!
Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες μπορεί να οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση…
Μη τσιμπάτε στα παραμύθια που θα ακούσετε…
Εδώ κάτι μεγάλο παίζεται, κάτι εφιαλτικό δρομολογείται.
Ακόμα δεν μπορεί να το εκτιμήσουμε σε όλες τις διαστάσεις το ζήτημα, πρέπει να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις.
ΕΝΑ, όμως είναι σίγουρο: Το κτύπημα θέλει να σηματοδοτήσει ότι η Ελλάδα είναι εντελώς ανοχύρωτη, στο ΕΛΕΟΣ των σκοτεινών δαιμόνων: Της τρομοκρατίας!!!
Της τρομοκρατίας που κατασκευάζουν οι μυστικές υπηρεσίες και μας την σερβίρουν σαν έργο κάποιων νοσηρών και διεστραμμένων «εγκεφάλων» της λαϊκής, δήθεν αγανάκτησης…
ΟΤΑΝ κτυπιέται το γραφείο του Υπουργού « δίωξης» της «τρομοκρατίας» ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΣΦΑΛΗΣ.
Αυτή την τρομοκρατική ανασφάλεια και τις ψυχώσεις πανικού θέλουν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν τα φρικώδη εγκλήματα που ετοιμάζουν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Οι μηχανισμοί του εγκλήματος και της προβοκάτσιας είναι πωρωμένες μαφίες. Δεν διστάζουν, όταν τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών το προστάζουν, να δολοφονήσουν εν ψυχρώ και ανθρώπους τους, ακόμα και πράκτορές τους, ακόμα και υπουργούς τους…
Μη τσιμπάτε…
ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας ετοιμάζουν…
Αυτό σηματοδοτεί αυτή η τρομοκρατική ενέργεια…
resalto

2 comments:

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ[ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ] ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ 17 Ν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ,
    ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ..ΡΕΣΑΛΤΟ,
    ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε 8¨24,
    Να μην είσαι και τόσο σίγουρος φίλε μου για το τί πραγματικά συμβαίνει. Εγώ δεν υιοθετώ την ανάρτηση αλλά δεν την απορρίπτω κιόλας, όπως βιάζεσαι να κάνεις εσύ.
    Η πρώτη περίπτωση είναι να πρόκειται για κάποια ελληνική οργάνωση που θέλει να εκδικηθεί τη σύλληψη της οργάνωσης "πυρήνες της φωτιάς". Είναι προφανώς ημιπαράφρονες που ζούν στο περιθώριο της ζωής και πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες να πιαστούν όλοι.
    Εξαντλείται όμως εκεί το θέμα;
    Η δεύτερη περίπτωση αφορά την πρόσφατη μη παραλαβή του C4i από τον Χρυσοχοϊδη. Καλό θα είναι όλοι να θυμόμαστε ότι από το 1989 και μετά η CIA έχει μειωμένο αντικείμενο κατά 90% και (όπως λένε οι επαίοντες) αναλαμβάνει "άλλες" αποστολές για λογαριασμό του μεγάλου μας υπερατλαντικού συμμάχου αλλά και μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που μερικές είναι προμηθευτές του Ελληνικού δημοσίου. Νομίζω καταλαβαινόμαστε.
    Η τρίτη περίπτωση είναι η προβοκάτσια από Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, ενόψη της βαθειάς κρίσης αξιοπιστίας που περνάει το πασόκ. Η πιθανότητα αυτή η πιό σατανική και η πιό σκοτεινή αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί, εάν θελουμε να είμαστε σοβαροί. Εξάλλου ο σημερινός ΥΠΡΟΠΟ είναι πολύ καλά δικτυωμένος και επίσης έχει εκαπαιδευθεί στην Αμερική σε θέματα τρομοκρατίας.
    Ειδικά το πασόκ πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για την τρίτη περίπτωση. Το τέρας της επιλεκτικής συνομοσιολογίας, της πολιτικής υποκρισίας και των συμφωνιών κάτω από το τραπέζι το εξέθρεψε το πασόκ.
    Το πήρε μωρό από τα χέρια των αριστερών αποκομμάτων και το ενηλικίωσε και το εκμεταλλεύθηκε κατά κόρο.
    Γι' αυτό λοιπόν ας κρατήσουμε όλοι τα μάτια μας ανοικτά στις πιθανές εκδοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή