Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ήρθε η ...ώρα του "ψευτοπολιτικάντη" Αβραμόπουλου!

Τέλος στην "ασυλία" για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.
"Ακάλυπτο" τον αφήνει η Ρηγίλλης


Όλα δείχνουν ότι η περίοδος της "ασυλίας" για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, όσον αφορά τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, τελειώνει.
Η εκρηκτική κατάσταση στο χώρο της υγείας φέρνει στο προσκήνιο και τις δικές του ευθύνες.!
Ήταν υπουργός από το 2006 μέχρι τις εκλογές. Δηλαδή, σχεδόν 3,5 χρόνια...
Η ατυχία για τον κ. Αβραμόπουλο είναι διπλή:
1. Η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει άλλο τα στραβά μάτια για την προηγούμενη περίοδο στο χώρο της Υγείας κι ας είχε εξαιρέσει μέχρι τώρα τον τομέα αυτό από τη διερεύνηση ευθυνών π.χ. για σκάνδαλα και ανεπαρκή αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι το "ψάξιμο" θα πάει ακόμη πιο πίσω, συμπεριλαμβάνοντας και το διάστημα Νικήτα Κακλαμάνη που... εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τον Δήμο θα πρέπει να απολογείται και για τα δικά του έργα και ημέρες στο υπουργείο Υγείας.
2. Ο Αντ. Σαμαράς κάθε άλλο παρά πρόθυμος δείχνει πια να υπερασπιστεί τον άλλοτε σύμμαχό του. Οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει και ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει να προσφέρει πολλά πράγματα στο μετασυνεδριακό τοπίο της ΝΔ. Αυτή η απροθυμία φάνηκε και από τη στάση του τομεάρχη Υγείας (και πρώην υφυπουργού επί Αβραμόπουλου) Μάριου Σαλμά ο οποίος απέφυγε να τον καλύψει στις επιθέσεις από κυβερνητικής πλευράς...
Δυστυχώς, για τον "ατσαλάκωτο" κ. Αβραμόπουλο έφτασε η στιγμή να χυθεί και το δικό του ..."αίμα" στην αρένα.
Και δεν έχει πια υποστηρικτές...

1 comments: