Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Συνασπισμός: Κάθε παρέα κι' ένα κόμμα…

Οι εξελίξεις στο χώρο της Αριστεράς αναδεικνύουν το προφανές: Πέρα από τις εντυπώσεις και την κυρίαρχη αντίληψη στην κοινωνία μας, η Αριστερά παγκοσμίως και στην Ελλάδα είναι ανίκανη να λειτουργήσει θετικά προς την κατεύθυνση της πολιτικής σταθερότητας και να συνδράμει την εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση.
Στην Αριστερά, και μάλιστα στη λεγόμενη ..."ανανεωτική" Αριστερά, η οποία παραδοσιακά αγωνίζεται να πετύχει το όριο εισόδου στη Βουλή (3%), εφεξής θα εκπροσωπείται από τρία κόμματα (αν θεωρηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνον ένα…): Τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα Κουβέλη και το κόμμα Αλαβάνου, που επίσης είναι στα σκαριά.
Όταν δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, όταν κάθε παρέα κάνει και το δικό της κόμμα, όταν σε περίοδο μεγάλης, πρωτοφανούς κρίσης εκεί είναι περισσότεροι οι αρχηγοί από τους στρατιώτες, ποια εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύσει αυτός ο πολιτικός χώρος;
tapragmata

2 comments:

  1. Ο Κουβελης με τον μαιντανο τον Ψαριανο θυμιζουν τους μυρμηκολεοντες.Πολιτικα μυρμηγκια που νομιζουν οτι ειναι λιονταρια.Οσο και να εχουν την προστασια των ΜΜΕ ο λαος τους εχει παρει χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ολοι τους το ιδιο σκ@τ@ ειναι,στα τσακιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή