Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εκτός Pasok ο Άκης. Του κάνανε τα μούτρα ...κρέας.!

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
Αν ληφθεί η απόφαση αναστολής, σύμφωνα με την επιτροπή, θα ισχύει ανεξάρτητα από τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης.
Ειδικότερα, προηγήθηκε δίωρη κατάθεση του πρώην υπουργού και ηγετικού στελέχους του Κινήματος στην Επιτροπή Διαφάνειας.
"Η Επιτροπή ...Διαφάνειας (του Pasok;) εκτιμώντας το σύνολο των στοιχείων που της τέθηκαν υπόψη, αποφασίζει ομόφωνα την παραπομπή της υπόθεσης στην ΕΚΑΠ και εισηγείται την αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΠΑΣΟΚ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς αυτό να συναρτάται με τη νομική πλευρά της υπόθεσης και να προδικάζει την κατάληξη της δικαστικής διερεύνησης", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δηλώσεις του ...υπεράνω χρήματος Τσοχατζόπουλου.!
"...Η δικαιοσύνη - που μέχρι χθες την έβριζε - στην οποία θα προσφύγω, αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι της πρωτοφανούς συντονισμένης επίθεσης που τις τελευταίες μέρες γίνεται εις βάρος μου και όλων των μελών της οικογενείας μου με αποκλειστικό σκοπό την πολιτική και ηθική εξόντωση...", υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.
"...Δυστυχώς και η φυσική εξόντωση είναι μέσα στα σχέδια των κέντρων και συμφερόντων που επεξεργάζονται αυτού του είδους τις συμπεριφορές, διεκδικώντας βέβαια τη μέγιστη απαξίωση του πολιτικού συστήματος...", υποστήριξε ο κ. Τσοχατζόπουλος και τόνισε πως διεκδικεί την πιο γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών για να λάμψει η ... αλήθεια και η ... διαφάνεια σε όλα όσα τον αφορούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου