Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ντόρα: Ο Σαμαράς πάσχει από φοβικό σύνδρομο καταδίωξης.!

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

κ. Σαμαράς ψηφίζοντας υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας επέλεξε να μην συμμετάσχει στη σοβαρή και επώδυνη συζήτηση για τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Ακόμη και σήμερα δεν απαντά στο ερώτημα πως θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων, αν η Βουλή δεν ενέκρινε το μνημόνιο. Ας μην αγχώνεται όμως για τη δική μου στάση, θα είμαι συνεπής σε όσα ψήφισα.
Είναι φανερό ότι ο κ. Σαμαράς πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.
Για τη σημερινή εικόνα αποσύνθεσης και παρακμής του κόμματος της ΝΔ δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο.
Η υποκρισία, η παραδοξολογία, τα φοβικά σύνδρομα, στα οποία πλειοδοτεί η ηγεσία της ΝΔ σε καμιά περίπτωση δεν δίνουν ελπίδα και προοπτική. Είναι το άλλο πρόσωπο του πιο ακραίου, φτηνού και επικίνδυνου λαϊκισμού που γνώρισε ο τόπος από την εποχή του "Τσοβόλα δώστα όλα".
Είναι η πολιτική κερδοσκοπία επί των ερειπίων της χώρας.
Το γεγονός ότι έχουμε μια κυβέρνηση που παλινωδεί μεταξύ κρατισμού και ανευθυνότητας, που αδυνατεί να θέσει παράλληλα τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη της οικονομίας και να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να διολισθήσουμε στον αριστεροδεξιό εθνολαϊκισμό. Οφείλουμε να συγκροτήσουμε μία ρεαλιστική και υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση που να δίνει όραμα, έμπνευση και πίστη στις δυνάμεις της κοινωνίας μας, στην Ελλάδα της δημιουργίας."

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2010

9 comments:

  1. Τα εχει πλεον χαμενα η αμερικανοδουλη ντορα, στα προθυρα υστεριας βρισκεται βλεποντας τα (εφιαλτικα για την Ελλαδα) ονειρα της να σβυνουν και να περνα απαρατηρητη η γλοιωδης παρουσια της (πλην Ευαγγελατου - που βρηκε επιτελους αφεντικο να τα κονομησει παλι...) και τα ακομη πιο γλοιωδη 'πολιτικα' της σχεδια.

    Που θα παει ? θα το παρει αποφαση οτι η κατραπακια που της εδωσε ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ειναι οριστικη τοσο για αυτην οσο και για το αθλιο πολιτκα σοι της.

    Μακαρι να κανει και κομμα ! να καταξευτιλιστει ακομη πιο πολυ ! πανε οι καιροι που Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ της περνουσε απαρατηρητη επειδη ηλεγχε τα ΜΜΕ... ξυπνησε ο κοσμος και προμηθευεται γιαουρτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τέτοιο π...μα από τον Σαμαρά ούτε που το φανταζόταν το μητσοτακέικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτήστε τη Ντόρα εκεί στο γιαννιώτη, τί να κάνει εκείνος ο φίλος ο καραβέλας;
    Στο τσάκ τη γλυτώσαμε, έτσι χρήστο;
    Να δώ όμως με εκείνους τους λογαριασμούς τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτε ανώνυμε 12:33 γλειώδης είναι ο δικός σου αρχηγός όταν καθημερινά κοροιδεύει τον κόσμο της ΝΔ για απαλλαγή του κόμματος απο τα βαρίδια του παραλθόντος και έχει τέτοια τυφλή υποταγή στον Καραμανλή όπως ο νεοσύλλεκτος φαντάρος στον στρατηγό του. Πλήρης εξαπάτηση ολόκληρου του Ελληνικού λαού μπροστά στα μάτια, ευτυχώς οι πληρωμένοι σάν και σένα είστε μιά οικτρή μειοψηφία.
    Ποιός τα έχει χαμένα δές τις δημοσκοπήσεις καλύτερα όσο χαμηλά και άν πέσει το ΠΑΣΟΚ εσείς είστε σταθερά 7 μονάδες πίσω. Τα πρώτα γκάλοπ που δείχνουν τα ποσοστά του μελλοντικού κόμματος της Ντόρας πολύ κοντά στα ποσιοστά της Νέας Νέας Δημοκρατίας Σαμαρά (υπο κηδεμονία Καραμανλή) σας έχουν φέρει τέτοιο πανικό που έχετε χάσει το πληκτρολόγιο απο τα χέρια σας. Εσύ βέβαια την δουλειά σου κάνεις μισθό παίρνεις για να γράφεις τέτοιες ανοησίες, σε λίγο καιρό δέν θα έχεις όρεξη ούτε αυτό να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας είναι ο ανώνυμος και τα γράφει σπασμένα για να πάρει τα πεντάευρα από το ταμείο του antinews.

    Τώρα που ανέλαβε και ο Φαήλος μαζί με τον Χρύσανθο, μπορεί οι ανώνυμοι να πάρουν και αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε ανώνυμοι ; Κανένα εμπνευσμένο σχόλιο υψηλού επιπέδου ; Χαλαρώσαμε μετά την στέψη του Αυτοκράτορα Αντωνίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς ΚΟΠΕΡΝΙΚΟ

    Εισαι για λυπηση καημενε αν πιστευεις στις δημοσκοπησεις της πλακας που στηνει η εν πολλες ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΓΗΡΑΙΑ ΝΤΟΡΑ - ΚΑΤΗΦΟΡΑ.. αν νομιζεις οτι εχει 9 τοις εκατο (μιλαμε για γελια) προτου καν δημιουργησει κομμα ,τοτε καταλαβαινω γιατι εισαι ντορικος , απλα γιατι εισαι εντελως ΒΛΑΞ...


    Οτι και να κανει η αμερικανοδουλη και αναξια σχολιασμου κορη του γελοιου πατερα της Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ και της επεφυλαξε αυτο που της αξιζε.... μια θεση στον σκουπιδοτενεκε ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ...

    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ - ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ...

    Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε antinews και ανησυχήσαμε μήπως σας πήρε ο ύπνος μετά την στέψη του Αυτοκράτορα.

    Αληθεύει ότι ο Λαζαρίδης σας έδωσε αύξηση για τα σχόλια που γράφετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή