Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του Τράγκα βρίσκουν στόχο στο πρόσωπο της Ντόρας.!

Τα παλιά και ανεξήγητα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του κ. Τράγκα, δεν έχουν προηγούμενο.

Ο ευεργετηθείς εκ του επιτίμου κ. Τράγκας, δεν διστάζει να κάνει αναγωγή στην δήθεν ..."αποστασία του '65" χαρακτηρίζοντας ανερυθρίαστα ως ..."αυτομολία" την ανεξαρτικοποίηση Κιλτίδη.
Είναι κρίμα, γιατί από δημοσιογράφους του βεληνεκούς Τράγκα, θα είχαμε περισσότερες απαιτήσεις.
Φαίνεται πως κι' εμείς ξεχνάμε ότι το σκυλί γλείφει μόνον εκείνον που τον ταϊζει και τον χαϊδεύει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η φυλλάδα του κ. Τράγκα ονόματι "Η ΧΩΡΑ" ... έτρωγε καλά από τον κρατικό κορβανά υπό μορφήν επιχορηγήσεων και δη επί κυβερνήσεως στην οποία μετείχε και η ... κόρη του επιτίμου που με τόση λύσα "κτυπάει" σήμερα ανηλεώς.
Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Μόνο με το όνομά τους.!
Γράφει στην εφημερίδα του μεταξύ των άλλων ο κατ΄επίφασιν και φερόμενος ως ... δεξιός Κος Τράγκας:
"...Σε οργανωμένο σχέδιο που φέρνει στο μυαλό μέρες του 1965 παραπέμπει η χθεσινή μεθοδευμένη αυτομόληση του Κώστα Κιλτίδη από την Κ. Ο. της Ν. Δ...
...Ο βουλευτής Κιλκίς θα αναζητήσει τώρα το αβέβαιο πολιτικό του μέλλον κοντά στην "φίλη" του, κ. Ντόρα Μπακογιάννη...
...Η ασέβεια προς την ετυμηγορία των απλών πολιτών που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά και της αρχές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης εκ μέρους τόσο της κ. Μπακογιάννη όσο - κυρίως- και του κ. Κιλτίδη επικυρώθηκε και από το γεγονός ότι και οι δυο κρατούν τις έδρες που πήραν με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας...
...Το "πλάνο αποδόμησης" του ανθρώπου που 800.000 πολίτες ανέδειξαν στην ηγεσία του κόμματος έχει και συνέχεια. Η "Χ" αποκαλύπτει σήμερα ότι τουλάχιστον δυο, ακόμη, βουλευτές θα ακολουθήσουν την κ. Μπακογιάννη στο μονοπάτι της διάσπασης..."
________
gianniotis: Άσε τον ...πρόλογο κ. Τράγκα, γιατί κι' εμείς εδώ ... ψηφίζουμε. Στην ίδια ... "χώρα" - οποία σύμπτωσις - εννοώ.! Αν σε έπιασε ο ... "πόνος" για τις δύο έδρες των Μπακογιάννη & Κιλτίδη, θα έπρεπε να είχες δείξει ανάλογη ... "ευαισθησία" και για τους άλλους επτά ... "ανεξάρτητους" του Ελληνικού κοινοβουλίου. Τρείς του Pasok ελέω ΔΝΤ και τέσσερις του ΣΥΡΙΖΑ ελέω Τσίπρα.
Κρίμα κ. Τράγκα γιατί σε γνωρίζω από την εποχή της παλιάς "βραδυνής", όπου πρώτος εσύ πήρες στην αγκαλιά σου τον αγρίως δολοφονηθένα από τα καθήκια της 17ης Νοέμβρη ιδιοκτήτη της.
Κρίμα κ. Τράγκα γιατί δεν ήσουν όπως σε ήξερα από την εποχή των .... Κασιμάτηδων και... και ...
Γι' αυτό σου λέω φίλε Γιώργο Τράγκα, άσε τον πρόλογο.!
Και μια λεπτομέρεια που εντέχνως και ηθελημένα ...αποσιωπάς:
Η Ντόρα διεγράφη, δεν ανεξαρτικοποιήθηκε.! Διεγράφη από έναν άλλον επίσης ευεργετηθέντα εκ του επιτίμου.
Πόσο δίκιο είχε εκείνος που είπε ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.!
Γι' αυτά και για άλλα πολλά, θα ... μιλήσουμε μια άλλη φορά φίλε Γιώργο Τράγκα.!

13 comments:

  1. Απίστευτο υπάρχουν ακόμη μητσοτακικοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 11:56 επειδή το συγκεκριμένο σχόλιο το έγραψες για να κάνεις την πλάκα σου μόνο, χωρίς να το πιστεύεις ούτε για αστείο θα σου απαντήσω στην γλώσσα σου.
    Ναί υπάρχουν Μητσοτακικοί και είναι το 40% του Ελληνικού λαού. Οι εσωκομματικές εκλογές στις 30/11/2009 δέν ήταν εκλογές μονάχα μεταξύ των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας αλλά οπαδών όλων των κομμάτων ψήφισαν όλοι οι οπαδοί ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ άρα του Ελληνικού λαού. Οποιοσδήποτε με 2 ευρώ πήγαινε να ψηφίσει, τί είναι τα 2 ευρώ? Ένα μπουκαλάκι νερό στην παραλία. Άσε που το 40% πιθανώς να είναι αρκετά μεγαλύτερο γιατί όλοι οι μηχανισμοί των εκλογών ήταν εναντίον της Καραμανλοσαμαρικοί και πιθανότητα όπως ακούγεται υπήρξε μεγάλη νοθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά αν υπάρχει ένας απατεώνας επτά αστέρων στα ΜΜΕ, είναι ο Τράγκας.

    Τα μάσησε από τον Αλαφούζο και μας έπρηζε τους αδένες από τον Σκάι.

    Μετά το έπαιξε εκδότης με την Χώρα που βγάζει 400 φύλλα, αν τα βγάζει κιόλας και επί Καραμανή του χοντρού έπαιρνε 4 εκ. ευρώ για διαφημίσεις. Η εταιρεία του χρωστάει τα άντερα της σε Εφορία και ΙΚΑ αλλά οι πράσινοι του την χαρίζουν γιατί στην ουσία κοπανούσε την Ν.Δ.

    Τώρα μας το παίζει παλιάτσος στο κανάλι του άλλου του απατεώνα του Κουρή μαζί τον real γλυφαντώνη που πουλάει cd και dvd, και το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάσπη στην Ντόρα.

    Είναι το μεγαλύτερο καθήκι που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Τώρα ξανάβγαλε την Χώρα, γιατί το ΠΑΣΟΚ του δίνει κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί κρίσιμη αντίπαλο μόνο την Ντόρα, όχι τον ψυχοπαθή.

    ΥΓ.
    Η ανώνυμη κατσαρίδα που ζεί στους βόθρους του Λαζαρίδη και του antinews, να ξέρει ότι εκεί δεν υπάρχουν Μητσοτακικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφίξανε οι ζέστες και τα παιδιά της ψευτοθοδωρούλας άρχισαν πάλι τα παραληρήματα.
    Θα συμφωνήσω όμως μαζί τους ότι ο Τράγκας είναι καθίκι και εγκάθετος του συστήματος παπανδρέου.
    Ότι και να λέει, υπέρ του Αντώνη Σαμαρά ή κατά του Αντώνη Σαμαρά δεν έχει για μας καμμία σημασία.
    Μια ζωή γλύφτης που πηγαίνει και κολλάει στους ισχυρούς και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό.
    Μοιάζει με χοντρή κατσαρίδα και έχει την αξία μίας χοντρής κατσαρίδας.
    Αφού δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε στον Κουρή να τον βγάζει στο χαμερπές %%$#@$κάναλό του άς του ρίχνουμε τουλάχιστον τα μπινελίκια μας ή έστω και κανα γιαούρτι, όπου τον πετυχαίνουμε.
    Αλλη μια ντροπή για τη δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δέν κόβετε τίς μαλακίες λέω γώ, πληρωμένοι κράχτες τού μιζοτάκη. Η οικογένεια είναι μαφία δέν τό έχετε καταλάβει; Όλες του οι κινήσεις είναι προδοτικές, όσο για τίς μίζες έχει κάνει ολυμπιακό χρυσό. Θα μας τρελλάνετε; σε ποιούς νομίζετε ότι μιλάτε. Ποιός πολιτικός αποκαλέσθηκε κάθαρμα από χιλιάδες λαού; ποιός εξελέγει το 77 με το σύνθημα η μόνη διέξοδος στα αδιέξοδα της χώρας για να πάει αμέσως μετά με την ΝΔ, ποιός τάσσεται αναφανδόν με τούς αμερικάνους, ποιός έχει "επικοινωνήσει" πάνω από το 50% των συνολικών επαφών του Χριστοφοράκου; και όταν ο χριστοφοράκος κατέγραφε τις επαφές του, δεν κατεγραφε τις επαφές τύπου πολαιοσυμμαθητικού καφέ γκε γκε; άντε σύρετε λοιπόν από εκεί που μας κουβαληθήκατε, στα μητσοτακίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ντόρα διεγράφη, δεν παραιτήθηκε:
    Σε πρόβατα νομίζεις ότι απευθείνεσαι Γιαννιώτη;
    Στην αρχή έλεγε ότι θα είναι απλός στρατιώτης και μετά είπε να το παίξει αντιφρονών.
    Φταίει ο Πρόεδρος που τη σούταρε ή η ίδια που η αρχομανία της δεν την αφήνει να δεί ότι δεν τη θέλουν οι νεοδημοκράτες για αρχηγό;
    Άσε μας καημένε, ξεχειλίζεις από μητσοτακίλα με τα σχόλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. weweos iparchyune mitsotakiki kie ine poli ...mallon iste dimosii ipallili kie i alithies tu mitsotaki sas ponane ...alithia an pianane ton mitsotaki se kapia ladia ....ute na to fantasto ...emfilios polemos apo proodeftu-dexius tis dzepis....i alithies ponane ..NE iparchune pollii mitsotakiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μητσοτακισμος πεθανε. Η αμερικανοδουλη Ντορα διεγραφη ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ την αθλια πολιτικη της καριερα, αν θελει ας κανει κομμα να μετρησει καποιες 5-10,000 μειοδοτες (κυριως κρητικους) και να τελειωνουμε. Δεν υπαρχουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ συνειδηση ΤΙΜΙΟΙ που να ακολουθουν αυτο το πολιτικο εκτρωμα . Το μονο που μηνυμα που πρεπει ολοι να της στειλουμε ειναι να πληροφορησει τον πατερα της ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ.

    Οποια και να ειναι η τυχη του Αντωνη Σαμαρα , η ΝΤΟΡΑ και το σοι της τελειωσαν. Οσοι επιμενουν η ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ η ΥΠΟΠΤΟΙ.

    Ο χρονος (συντομα) θα δειξει ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.. και ο χρονος ειναι αμειλικτος ,οπως και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και ιδιαιτερως ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:59
    Mήν ξαναπείς για πληρωμένους κράχτες γιατί διασύρετε την νοημοσύνη του απλού κόσμου.
    Όχι να μιλάτε για πληρωμένους εσείς που εκεί στο Antinews παίρνετε μισθό 10.000 ευρώ τον μήνα για να δημιουργείτε ο καθένας απο 20 κλόνους.
    Οι Μητσοτακικοί δέν παίρνουν δεκάρα απο κανέναν οι γνωστοί σχολιαστές το γνωρίζουν καλύτερα. Γι'αυτό είναι τόσο πολύ πίσω στο Ίντερνετ ο παράς είναι το πάν για να δείξεις οτι δήθεν έχεις οπαδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 16 Ιουνίου 2010 11:58 μ.μ.

    Πρέπει να ήπιες πάρα πολύ κάλμαρε τις μαλακίες που γράφεις όταν είσαι σουρωμένος.
    Επιχειρήματα θέλουμε γιατί όλοι μας γράφουμε άν τα τσεπώσουμε και την μεγαλύτερη αστρονομική φαντασία.
    Παρεπιμπτόνως οι 5 - 10.000 μειοδότες δέν υπάρχουν μόνο στην Κρήτη, ο Κιλτίδης και εγώ δέν είμαστε Κρητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρομερά επιχειρήματα τα Σαμαρόπουλα.
    Μας καθηλώνουν πραγματικά, ρέ δέν βλέπετε σε τί ποσοστά φέρατε το κόμμα σας που κάποτε είχε φτάσει ακόμα και το 47%, μας βγάζετε και γλώσσα απο πάνω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακαλούνται οι ανώνυμοι υπάλληλοι του antinews και του taxalia να χρησιμοποιούν κατάλληλα ψευδώνυμα γιατί με μπερδεύουν και δε ξέρω πώς να απαντήσω καταλλήλως.

    Ενδεικτικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι όπως Κατσαρίδα antinews, Τσατσά by Lazarides, Σκώληξ ο Ανωφελής και γενικώς έννοιες άμμεσα συνδεδεμένες με τα αποχετευτικά συστήματα που έχει χτίσει ο Λαζαρίδης με τον Μουρούτη και τον άλλον τον πράκτορα για να φωτίσουν το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς = 7 Ιουνίου 2010 9:29 π.μ.

    εσεις οι δυο (εσυ και ο κιλτιδης) εξαιρεισθε , δεν ειστε κρητικοι , ειστε μονο βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή