Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πρόταση "εντυπωσιασμού" από τον ΛΑΟΣ για "εμπάργκο" των προϊόντων της Siemens

Την πρότασή του να διακοπεί κάθε προμήθεια του ελληνικού Δημοσίου, με προϊόντα της Siemens μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, επαναφέρει ο ΛΑΟΣ.
"Εμείς εμμένουμε ότι ο μόνος δρόμος για να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση είναι να σταματήσει κάθε προμήθεια του Δημοσίου από τη SIEMENS μέχρι να μας δοθούν ποσά, ονόματα και για ποιο λόγο δόθηκαν οι μίζες", ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.
________
gianniotis: Κύριε Αϊβαλιώτη, ως πρόταση είναι σωστή. Αν θέλει πράγματι η Ελληνική πολιτεία την πλήρη διελεύκανση της υποθέσεως, θα πρέπει έστω και τώρα να στείλει ένα ... τελεσίγραφο προς την Siemens να καταθέσει επισήμως στην ελληνική Βουλή εντός τακτής χρονικής προθεσμίας τον κατάλογο των λαδωμένων ...επί ποινή ισοβείου αποκλεισμού της απ' τους διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου, έτσι και δεν ανταποκριθεί στο τελεσίγραφο!
Τίμια και καθαρά πράγματα κύριε Αϊβαλιώτη...
Η λέξη "εμπάργκο" στην προκειμένη περίπτωση παίρνει την μορφή μιας γενικής και αορίστου εννοίας, η οποία - πρακτικώς - ουδέποτε θα μπορέσει να τύχει εφαρμογής.
Πέραν όμως του τελεσιγράφου, η Ελληνική πολιτεία έχει την δυνατότητα να ενάγει και να εγκαλέσει την ...αμαρτωλή siemens για σωρεία εγκληματικών πράξεων, εκβιάζοντάς την εμμέσως να προβεί σε αποκαλύψεις.
Αυτό το ...έργο - δυστυχώς - δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ, ούτε βεβαίως και τον αλληλοσπαραγμό των ...κοράκων.
Φυσικά ούτε κι' εσείς θα το δείτε.!
Λυπάμαι, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

3 comments:

  1. Ο Καρατζαφέρης είναι στο κύκλωμα ΝΤΟΡΑΣ-BUSH. Και αν στα αυτιά μας ακούγεται ΜΟΝΟ η SIEMENS και ΚΑΜΙΑ αμερικάνικη εταιρία από αυτές που λάδωσαν τους πάντες για να ψωνίσουμε χαλασμένα αεροπλάνα και φρεγάτες... είναι γιατι ΕΤΣΙ θέλουν οι Αμερικάνοι προστάτες τους. Η Siemens θα φύγει από την Ελλάδα και μαζί όλο το φιλογερμανικό κύκλωμά της. Γι' αυτό ξέκαναν τον Σημίτη κι έβαλαν Παπανδρέου και Βενιζέλο στην ηγεσία της χώρας.
    Όλοι μαζί τραγουδάνε με μόνο στόχο να φύγουν οι Γερμανοί για να μπουν οι Αμερικάνοι.
    Με λίγα λόγια ΔΕΝ πρόκειται για τσαμπουκά αλλά ... μέρος της όλης παράστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. **Λυπάμαι, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.**

    Ναι, και το ερώτημα είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ A.E. δεν έχει κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση και μέχρι στιγμής παίζουν κρυφτούλι(Blanco, ντουλάπες, μπατζανακια κλπ)...μέχρι η Νιγηρία κατάφερε να πιέσει την Siemens Γερμανίας να δώσουν όλα τα ονόματα των εμπλεκόμενων, τα ποσά και πλήρωσαν και πρόστιμο από πάνω.

    Τι φοβούνται, μην καταστρέψουν τις πολιτικές καριέρες των αποτυχημένων Καραμανλή, Σημίτη, Jeffrey, Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή