Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Θα ενισχύσουμε την ...ανάπτυξη. Με 25% ΦΠΑ γίνεται ανάπτυξη βρε βόδια;

Έχει καταντήσει πλέον γραφικό να μιλάμε για τις ασυναρτησίες της Νέας Διακυβέρνησης, αφού πλέον ο ρόλος ύπαρξης τους είναι ξεκάθαρος.
Για να κρατάμε όμως τα προσχήματα εποικοδομητικής κριτικής, υποκρινόμενοι πως οι άνθρωποι καταστρέφουν την Ελλάδα λόγω ηλιθιότητας και όχι σκοπιμότητας, θα πούμε το εξής:
1. Τώρα που θα γίνουν μεγάλες εταιρείες – κονσόρτσιουμ μεταφορών με εκατοντάδες φορτηγά, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του ανταγωνισμού;
Όπως δηλαδή λειτούργησε βρε ζώα και στην τιμή της Βενζίνης ή στα καρτέλ του γάλακτος;
Ζώα βοοειδή, ε ζώα.!
2. Ποιά χώρα στον πλανήτη θα προσελκύσει επενδύσεις όταν ο ΦΠΑ είναι είναι 1/4 της τιμής του προϊνόντος; Ε ζώα; Τετράποδα;
Καταλαβαίνετε γιατί δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με ΠΑΣΟΚτζήδες σε κανένα επίπεδο; Ξεκινούμε με όλη την καλή διάθεση και καταλήγουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.
'Οταν ακούς ακόμη και μαγαζάκια παροχής υπηρεσιών να σκέπτονται να πάνε στη Βουλγαρία όπου έχει 10% ΦΠΑ, εσείς βοοειδή μουγκρίζετε ότι η ...ανάπτυξη θα έρθει μέσω της ... απελευθέρωσης των φορτηγών;
Εμείς βέβαια γνωρίζουμε γιατί το κάνετε. Διότι έχετε την ψευδαίσθηση οτι θα πάρετε το κομμάτι των μεταφορών, τώρα που θα γίνει χρυσοφόρο λόγω της COSCO.
Την ίδια μεθόδευση που κάνετε με τον ΟΣΕ.
Κάτι όμως δεν έχετε υπολογίσει, κουτοπόνηρα πράσινα λαμόγια.
olympia

1 comments:

  1. Είναι αδικία για τα ζώα να τα συγκρίνει κανείς με τους πασόκους! Τα μοσχαράκια μας δίνουνε να φάμε... Αυτοί είναι απλά αγράμματοι, ημιμαθείς και ανεπάγγλτοι απατεώνες και λαμόγια, που ξεπούλησαν τη χώρα μας για να εξασφαλίσουν το δικό τους προσωπικό όφελος.
    Κρέμασμα θέλουν ομαδικώς σε κεντρικό σημείο για να χειροκροτάμε που θα απαλλαγούμε επιτέλους από τη γάγγραινα που λέγεται ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή