Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Εξέδιδε στην πορνεία την σύζυγό του...

Τον συνέλαβε αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη. Το βράδυ της Δευτέρας στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας της αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προάγει σε πορνεία την συνομήλικη ημεδαπή σύζυγό του με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων.
Ο ..."σύζυγος" συνελήφθη όταν αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη, έναντι χρηματικού προσημειωμένου χαρτονομίσματος 50 ευρώ το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή της συζύγου, ζήτησε την γνωστή εξυπηρέτηση.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι τα ραντεβού της συζύγου η οποία στερούνταν πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος εκδιδόμενου προσώπου κανόνιζε μια 37χρονη ημεδαπή η οποία επίσης συνελήφθη.
Κατασχέθηκε εκτός από το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας που έκανε την μεσάζοντα.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
xronos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου