Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ..."πρωθυπουργός"

Πάνε τώρα κάμποσες μέρες μετά την τοποθέτηση της ταφόπλακας του μνημονίου, από κάποια καλολθρεμμένα κουτάβια του κυνοβουλίου και το υποτακτικό γιουσουφάκι της αμερικανικής τρόικας βρίσκεται σε ...άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Περίλυπος, προφανώς για τα πλείστα όσα δεινά πρόκειται να συσσωρευθούν στις πλάτες του μαλάκα του Έλληνα (για όποιον αισθάνεται έτσι) και θέλοντας να αποδείξει προς όλους ημάς τους ιθαγενείς ότι συμπάσχει μαζί μας, αποφάσισε να ρίξει στα μούτρα μας την απίστευτου αισθησιασμού ξετσίπωτη γύμνια του, μαζί με την θαλάσσια αύρα που αυτή ...αποπνέει.!
Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση αξιών και στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, την ίδια ακριβώς ώρα το αμερικανοτραφέν ανδρείκελο - πρωθυπουργός βρίσκεται στον Πόρο, περνώντας στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, ανεμελιάς, αλλά και βαθιάς ...περισσυλογής για το τί μέλλει γενέσθαι στη χώρα των ...αθλίων.
Γιατί μόνο χώρα αθλίων θα μπορούσε να κυβερνήσει αυτό το ..."πράγμα".
Πέρασε ήδη μια βδομάδα απ΄τη στιγμή που το ζαβό έφθασε στον Πόρο, και με τα χρήματα του μαλάκα Έλληνα φορολογούμενου κουβάλησε στο νησί ολόκληρο το Παπανδρεϊκό τσούρμο, συμπεριλαμβανομένης και της μητρός του Κας Τσάντ.
Κατέφθασε και ο έτερος αδελφός του Νίκος μαζί με την παρέα του. Γνήσιος πατριώτης κι' αυτός από το America.
Όπου βρεθούν κι΄όπου σταθούν ...φωτογραφίζονται με ομογάλακτους αλλοδαπούς και φυσικά επικοινωνούν στη ...μητρική τους γλώσσα.
Κλείνω, καθόσον ελλείψει ψυχραιμίας, δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους.
Ήρθε η ώρα όμως να το ομολογήσω.
Ο αείμνηστος πατήρ τους και καταστροφέας της χώρας, μπορεί να έκανε τα χίλια αίσχη. Συγκρίνοντάς τον όμως με τούτα, ένα πράγμα μόνο μπορώ να πω.
Εκεί που έχεζε ο αείμνηστος, φύτρωσαν όλα αυτά....

4 comments:

  1. Καλά μας κάνει. Και χειρότερα αν μπορούσε θα τον παραδεχόμουνα. Κράτος αθλίων. Σωστά το λες Γιαννιώτη. Είμαστε όντως άθλιοι για να ανεχόμαστε όλα αυτά. Και άθλιοι και μαλάκες. Ο καλύτερος συνδυασμός του έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο Γιαννιώτης.
    Ο καινούργιος τρόπος έκφρασης είναι πολύ πιό άμεσος και με αγγίζει πολύ περισσότερο.
    Είναι πιό αληθινός.
    Συνέχισε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει πολύ το νέο ύφος γραψίματός σας!!! Δυστυχώς έχουμε φτάσει να σκεφτόμαστε και να εκφραζόμαστε κατ' αυτό τον τρόπο!!!Όμως έτσι αισθανόμαστε, αγαπητέ μας Γιαννιώτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο αμερικάνος χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή