Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ.! Υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας

Ψηφίστηκε το ασφαλιστικό αίσχος.!

Το υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, βάζοντας την ταφόπλακα στις προσδοκίες όλων μας, γελοιοποιώντας το κοινοβουλευτικό σύστημα και τη δημοκρατία.
159 πρόσωπα (μεταξύ τους και η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Κιλτίδης), τα οποία θα χαρακτηριστούν απλά ως "ξεφτίλες" από την Ιστορία.
Άσχετα αν λιποψύχησαν, αν ενέδωσαν στις πιέσεις για κομματική "πειθαρχία", ή απλά εξέφρασαν δια αυτού του τρόπου τη νεοφιλελεύθερη αντίληψή τους. Το θέμα είναι ότι ζημίωσαν ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά τα εθνικά μας συμφέροντα, υπονομεύοντας την κοινωνική συνοχή και ενθαρρύνοντας έτσι τα φαινόμενα μηδενισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.
137 βουλευτές, καταψήφισαν το νομοσχέδιο (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και η Σοφία Σακοράφα, που δεν κιότεψε).
Οι Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, ψήφισαν "παρών", ουσιαστικά διευρύνοντας το χάσμα που τους καλύπτει πλέον από το μέγαρο Μαξίμου. Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την κοινωνική ασφάλιση, ακολούθησε εκείνη για την έλευση εδώ του ΔΝΤ.
Από το κακό στο χειρότερο...
Ο πρωθυπουργός και υποστηρικτής της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" mr. Papandreou, ζήτησε μιλώντας στη Βουλή και τα ρέστα: "δεν κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ ή η κυβέρνηση, αλλά το μέλλον των επόμενων γενεών", είπε, αφήνοντας άναυδη την αντιπολίτευση.
Φυσικά, το βλέπει ο άνθρωπος αυτός με την κοσμοπολίτικη και διεθνιστική κοσμοθεωρία από την ανάποδη, αδυνατώντας ακόμα και μετά από όλη την αναστάτωση που έχει προκληθεί, να κατανοήσει ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των ενεργειών του στην ελληνική κοινωνία.
Χαρακτηριστική του τρόπου σκέψης του ήταν η επισήμανση ότι "δεν χρειαζόταν καμία τρόικα για να μας πει τα χάλια του ασφαλιστικού μας συστήματος. Μην ψάχνουμε για βαρβάρους", δήλωση που οι ομόλογοί του σε άλλες χώρες, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, ποτέ δεν θα έκαναν.
Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα ανησυχητικά φαινόμενα. Η τοκογλυφία που βρίσκει πρόσφορο έδαφος λόγω των ασφυκτικών συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία και στην αγορά, δημιουργεί εκρήξεις.
Η δολοφονία τριών προσώπων στην Ερέτρια, αναδεικνύει την απελπισία και την οργή που επικρατούν, που θέτουν τα θεμέλια για τη δημιουργία ανεξέλεγκτων καταστάσεων. Αυτά φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν τα λαμβάνει υπόψη της.
Γι αυτό και θα φύγει νύχτα, κάτι που φυσικά όσο και αν το ευχόμαστε δεν μας εφησυχάζει, λόγω της ανυπαρξίας αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης.

2 comments:

  1. Το άρθρο είναι του Ιωάννη Μιχαλέτου και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Hellenic Nexus τον Ιούνιο του 2010.

    Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τόσο ο Σόρος όσο και η οικογένεια Ρόθτσιλντ είναι εβραϊκής καταγωγής....Το ίδιο και οι Ροκφέλερ, οι Σιφ, οι Βάρμπουργκ, οι Λαζάρ, οι Λέμαν....


    Το ίδιο και οι τράπεζες και οι εταιρείες που ακούμε συνεχώς στα κανάλια οτι μας έκλεψαν ή μας εξαπάτησαν. Η Goldman Sachs, η Lehman Brothers, η J.P Morgan, η Siemens, η Monsanto, η LIDL με τα μολυσμένα λάδια, η BP....

    Η δυναστεία των χρηματιστών και τραπεζιτών Ρότσιλντ (Rothschild) εδώ και τρεις αιώνες ασκεί μεγάλη επιρροή σε πάμπολλες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της τωρινής κρίσης του ευρώ και της παράπλευρης κρίσης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

    Λόγω της πραγματικά ασύλληπτης περιουσίας τους και των συμμετοχών τους σε πάσης φύσεως κεφαλαιοκρατικές δραστηριότητες, η λειτουργία του Οίκου των Ρότσιλντ δομείται παραδοσιακά με εντολοδόχους, που αναλαμβάνουν -έναντι ανταλλαγμάτων- να στηρίξουν τις επιδιώξεις τους, εν είδει υπερ-εργολάβων. Παράλληλα, οι Ρότσιλντ ενδιαφέρονται για την κατακύρωση στη σφαίρα των συμφερόντων τους του ορυκτού πλούτου των κρατών, με τα οποία συναλλάσσονται.
    Με βάση τα παραπάνω, η παρούσα έρευνα θα επικεντρωθεί στον γνωστό κερδοσκόπο Τζωρτζ Σόρος και στον ρόλο του ως εντολοδόχου των Ρότσιλντ για τα Βαλκάνια, καθώς και στις προσπάθειες τους, εδώ και δεκαετίες, να γίνουν κυρίαρχοι του φυσικού πλούτου της περιοχής, μέσω τρίτων...


    H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΙΜΕΠ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html

    Αναδημοσίευση απο http://mnimi-olokautomatos.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επι της ουσιας.

    Χειαζεται θαρρος και ηρωισμος να μην εισαι λαικιστης.Τι κερδος εχουν οι βουλευετς του πΑΣΟΚ, η Ντορα και ο Κιλτιδης να ελθουν σε αντιθεσι με λεγομενο λαικο αισθημα ..

    Επι της θεωριας..

    Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα ως κρατικη υποστασις να δουλευουμε δυο ωρες να πληρωνομεθα για δεκα και να παιρνουμε συνταξι απο τα 30.
    Και αυτο θα γιμη μια μερα Αλλα σημερα προεχει η επιβιωσι στον πραγματικο κοσμο..

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή