Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Μια όμορφη ομάδα αληταριού, αγγελικά πλασμένη.!


Προσωπικά, αποκλείω κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ύπαρξης παρόμοιας αλήτικης και ανθελληνικής "κυβερνητικής" ομάδος, πλην αυτής που εμείς ως Έλληνες - όσοι απομείναμε - έχουμε το προνόμιο της παγκόσμιας πρωτοτυπίας, ώστε να τρώμε στη μάπα, όλο αυτό το υλικό εκκενώσεων.
Σύμφωνα με τις "μετρήσεις" λοιπόν, το 43,9% των συμπατριωτών μας (ο ένας στους δύο δηλαδή) δηλώνει στο τελευταίο ευρωβαρόμετρο ότι δουλεύει μόνο για να τα φέρει βόλτα και να πληρώσει τους λογαριασμούς του σπιτιού του κάθε μήνα (νερό, ηλεκτρικό, τηλέφωνο, φαγητό, καταναλωτικά αγαθά καθημερινής χρήσης κ.λπ.).
Δηλαδή δεν ζει σαν άνθρωπος, αλλά σαν υποζύγιο που δουλεύει σκληρά, ταΐζεται για να ζει και να δουλεύει και σταβλίζεται -κυριολεκτικά - σε πόλεις απάνθρωπες και δηλητηριασμένες από τα πάσης φύσεως λαθροφέρματα και όχι μόνο. Για κάποιους, αυτό συνέβαινε πάντα. Τώρα όμως η ..."συγκυβέρνηση" Παπανδρέου – Στρος Καν έβαλε σε όλους σχεδόν το φόβο ότι θα ζουν ακριβώς έτσι, όσοι βρουν δουλειά (δουλεία) και όχι βέβαια εργασία (έργο, δημιουργία).
Ιδιαίτερα τους νέους, τους οδηγεί στον πανικό της βεβαιότητας ότι μέχρι να γεράσουν δεν θα ζήσουν δημιουργικά, και όταν γεράσουν - αν προλάβουν - δεν θα έχουν σύνταξη και πρόνοια. Και ο πρωθυπουργός ...προεδρεύει στο γραφικό Πόρο, ανάμεσα σε ουζάκια και μπάνια στον όμορφο Σαρωνικό της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που όμοιοί του (έτσι νομίζει) από όλο τον κόσμο συζητούν ευωχούμενοι για… τα παγκόσμια οικονομικά θέματα!
Την ίδια ώρα οι ..."υπουργοί" του (βλέπε άβουλα κουτάβια), σαν τα ποντίκια, βλέπουν το βούλιαγμα του ..."κυβερνητικού σκάφους" και τρέχουν αλλόφρονα στα κανάλια και τον Τύπο, πηδώντας έξω από το υπουργικό συμβούλιο και τα θεσμικά όργανα με δηλώσεις, όπως του Χ. Καστανίδη, ότι χρειάζεται "εκλογική νομιμοποίηση" η κυβέρνηση, επειδή άλλα επαγγέλθηκε το 2009 και άλλα κάνει (κι' εσύ δεν μας είπες προεκλογικά, ότι θα αποφυλάκιζες φονιάδες και εμπόρους ναρκωτικών), του Δ. Ρέππα που επανήλθε κατά Γ. Παπακωνσταντίνου και του Γ. Πανάρετου (Παιδείας) που κατήγγειλε τον Φ. Σαχινίδη (Οικονομίας) για κοροϊδία!
Γιατί επιμένετε και το παίζετε σε διπλό ταμπλώ ρε;
Ο μαγευτικός και χλιδάτος κόσμος του Πόρου ή της Καραϊβικής που απολαμβάνει το αμερικανοτραφέν αφεντικό σας, δεν σας προβληματίζει;
Την ...προστυχογενή ταμπέλα του προέδρου της ...σοσιαλιστικής διεθνούς, πώς μπορείτε και την ανέχεσθε;
Ρε μπας και κυβερνάτε ...σοσιαληστικά κι' εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα;

2 comments:

  1. Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

    Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
    αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

    είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

    DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

    http://ksipnistere.blogspot.com
    /2010/07/o-onlinewebcamera.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή