Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Οι πεινασμένοι ...γενικώς.!

Πέραν, των συγκεκριμένων τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωσι, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τί πρόκειται να γίνει με τα εκατομμύρια των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής;

Εχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα;
Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν, η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις απασχολήσεώς τους σε αγροτικές εργασίες ελαχιστοποιούνται.
Θα σας πω εγώ τι θα συμβεί:
Μη έχοντας οι άνθρωποι αυτοί εργασία – εδώ οι Ελληνες δεν θα βρίσκουν – θα αντιμετωπίσουν οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης. Θα πεινάσουν κυριολεκτικώς.
Ηδη το πρόβλημα έχει εμφανιστεί έντονο καθώς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων και των χωριών της χώρας, η επαιτεία δίνει και παίρνει.
Αλλά ποιον να πρωτοβοηθήσουν οι δύστυχοι Ελληνες;
Αφού πλείστοι όσοι εξ ημών και υμών αντιμετωπίζουν οξύτατο το δικό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Θεωρώ απολύτως βέβαιον ότι αυτοί οι αναρρίθμητοι πειναλέοι συνάνθρωποί μας μη έχοντας άλλη λύσι, θα αρχίσουν να κλέβουν όποιον βρουν μπροστά τους, όποιο σπίτι ή μαγαζί συναντήσουν στο δρόμο τους. Οσοι δηλαδή εξ αυτών δεν έχουν ήδη αρχίσει να πράττουν τούτο.
Η πείνα, αγαπητοί μου, είναι άσχημος σύμβουλος και εν τοιαύτη περιπτώσει το φαινόμενο θα λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού πολλοί λίγοι εξ αυτών θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στην χώρα προέλευσής τους – αυτό θα ήταν μια ιδανική λύσις για εμάς.
Και μην πιστέψετε, ούτε προς στιγμήν, ότι η Αστυνομία θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει την εξωφρενική κατάστασι που θα αντιμετωπίζει μέσα στους επόμενους μήνες.
Μιλάμε για "στρατιές" πεινασμένων ανθρώπων.
Το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Και αν σκεφθεί κανείς τι αντιμετωπίζουν, επί καθημερινής βάσεως, οι αστυνομικοί μας πιστεύω ότι μπροστά στο κύμα διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών που συντομότατα θα εμφανιστεί, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.
Επειδή κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν εθνικιστή (εγώ είμαι περήφανος που είμαι) και τα τοιαύτα, αποφεύγω να προτείνω την λύσι που εγώ θα πρότεινα.
Αφήνω και μεταφέρω το πρόβλημα στον Υπουργό ..."Προστασίας του Πολίτη" Μιχ. Χρυσοχοΐδη και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω ότι θα δειλιάσουν και δεν θα μου απαντήσουν.
Οπως ούτε στο εγγύς και απώτερο παρελθόν, όταν έθεσα παρόμοιο θέμα ΟΥΔΕΙΣ απήντησε.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου