Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Μετά από 2 μήνες ήρθε η δικαίωση όχι μόνο για εμένα αλλά για το σύνολο των εργαζομένων. Το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ότι νόμιμα εκλέχτηκα Πρόεδρος του συλλόγου μας.

Στις 2 Ιουλίου έγινε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της αποφάσεως του «υποτιθέμενου προεδρείου». Το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων έκανε δεκτή την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων κρίνοντας ότι η απόφαση περί συγκρότησης σε σώμα στις 19/12/2009 είναι άκυρη, διότι νόμιμα και με βάση το καταστατικό του συλλόγου Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Νικόλαος Κρικώνης στις 30/6/2009, όπου ήταν και ο μόνος που είχε την δικαιοδοσία να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο.

Με την απόφαση αυτή δεν επιδιώκεται να αποδείχθει στους συναδέλφους ότι Πρόεδρος του συλλόγου μας είναι ο υπογράφων (Νικόλαος Κρικώνης), διότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν αμφισβήτησαν την εκλογή μου και σε όλα τα προβλήματα ήμουν παρών, αλλά για να φανούν τα παιχνίδια που παίζουν οι παρατάξεις με εκπρόσωπο την Αθανασία Ράπτη.

Βεβαίως όλα αυτά δεν ήταν μόνο για την καρέκλα ή για τα συμφέροντα των συναδέλφων αλλά θεωρούμε ότι είχαν σκοπό τις δημοτικές εκλογές, βάζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων σε κίνδυνο. Την ώρα που η κυβέρνηση προχώρησε σε μια σειρά αντιεργατικών μέτρων κατά των εργαζομένων δεν είδαμε ούτε μία καταγγελία.

Θα ήθελα να επισημάνω προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι όλα τα έγγραφα με την σφραγίδα του συλλόγου μας και τη υπογραφή της Αθανασίας Ράπτη που στάλθηκαν στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι και χθες δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους και είναι άκυρα. Άλλωστε είχαμε καταγγείλει ότι προχώρησαν στην παράνομη έκδοση δεύτερης σφραγίδας.

Ιωάννινα, 6-8-2010

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Κρικώνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου