Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η… ιδιωτική εξωτερική πολιτική του Δρούτσα.!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας θα συναντήσει… ανεπίσημα την Παρασκευή στη Ρόδο τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο κ. Δρούτσας, μάλιστα, θα παραθέσει… ιδιωτικό γεύμα στον κ. Νταβούτογλου και την οικογένειά του, κατά την… ιδιωτική του επίσκεψη στη Ρόδο.
Σαν δυο παλιοί φίλοι δηλαδή…
Η συνάντηση προγραμματίστηκε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Νταβούτογλου με τον Δρούτσα (αλήθεια ποιος σήκωσε πρώτος το ακουστικό;) και περιμένουμε με πολύ αγωνία να μάθουμε ποιο θα είναι το… μενού. Ελπίζουμε μόνο αιγαιοπελαγίτικα ψάρια και όχι η συνεκμετάλλευση των πετρελαίων μας στο Αιγαίο.
Αν και από την εμπειρία μας με τα ζεϊμπέκικα του Γιώργου με το Τζεμ τα πράγματα δεν τα βλέπουμε και πολύ καλά...

3 comments:

  1. ο κοσμος δεν κινδυνευει απο τους κακους,αλλα απο τους ηλιθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι ηλίθιοι,τη δουλειά τους κάνουν ως εντολοδόχοι της Μπίλντερμπεργκ και της τριμερούς επιτροπής.Ηλίθιοι είναι οι Έλληνες που τους έχουν αποδεχτεί να γραμπωθούν στο σβέρκο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 8.41μμ.ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή