Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

'Ελληνα, πλήρωνε και σκάσε.!

Διακοπές στην όμορφη Ρόδο κάνει εδώ και έναν ...μήνα η Δήμητρα Λιάνη, η οποία μένει σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή της Ιξιάς.
Οι διακοπές της είναι μοναχικές (εμένα μου λες;) και η κυρία Λιάνη βρήκε την ευκαιρία να ηρεμήσει και να σκεφτεί τα επόμενα της ...σχέδια.!
Τις οριστικές της ...αποφάσεις θα πάρει, μόλις επιστρέψει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.
Προς το παρόν, χαλαρώνει και απολαμβάνει τα μπάνια της.
Πηγή: Ciao
Bookmark and Share

10 comments:

  1. Πανέξυπνη γυναίκα! 'Εκανε τη βίζιτα του αιώνα (βλέπε Ανδρέας) και εξασφαλίστηκε για μια ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dentist δεν μας τα λες σωστα.απο ποτε οι βιζιτες ειναι εξυπναδα;αυτο δειχνει οτι δεν εχει αλλα προσοντα.εξ αλλου ο ανδρεας δεν ειχε προσωπικη περιουσια.οποτε ο εξυπνος αυτος ηταν που παραμυθιαζε τον λαο,τον ψηφιζε,του ταπαιρνε και ηταν και λαοφιλης.η δημητρουλα ετυχε να ειναι η επιλογη του.οχι να την κανουμε και παραδειγμα προς μιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα παρουσιάσει ο Ρουβάς στο gay festival
    Απόψε η εμφάνιση του στη Μύκονο ΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!!
    Ομοφυλόφιλοι από όλον τον κόσμο, έχουν κατακλύσει το νησί των ανέμων !!
    Ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στο νησί μαζί με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη και την κόρη τους Αναστασία, και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη του εμφάνιση στο φεστιβάλ των ομοφυλοφίλων, που διεξάγεται αυτήν την περίοδο στη Μύκονο.
    Τη σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος θέλησε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη.
    Έτσι λοιπόν, στη σκηνή μαζί του θα βρίσκονται δώδεκα χορευτές, από τους οποίους ο καθένας θα αντιπροσωπεύει και από έναν από τους θεούς του Ολύμπου.Αυτό είναι μια απίστευτη και χυδαία προσβολή στους Έλληνες Θεούς των Ελλήνων και το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να απαγορέψει δω και τώρα τη βέβηλη αυτή πράξη!!Αν θέλουν οι κουνιστοί μπορούν μαζί με την φίλη τους να βρουν άλλο τρόπο προβολής!!Θα γελούν με την κατάντια μας όλοι οι ξένοι ,αν είναι δυνατόν οι Θεοί των Ελλήνων να γίνονται χορευτικές φιγούρες ομοφυλοφίλων!!ΑΙΣΧΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dentist την Μιμή την έκανε κυρία πρωθυπουργού ο Σαμαράς το 1993.
    Να μήν τα ξεχνάμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. siga mi den ixie perusia o andreas ....tetragona sto toronto ,,..trapeza koskota ....erani pak ...asta ...mi sinechiso ...an me prokalesete ....perimeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκου φίλε 3:10 μμ.

    Εφ' όσον κάνεις σύγκριση μεταξύ ...Μιμής του αειμνήστου γεροξεκούτη Ανδρέα Παπανδρέου και της Νατάσσας συζύγου Κώστα Καραμανλή, πρέπει να είσαι και πολύ βλαμένος.
    Απορώ ειλικρινά με την α-λογική κάποιων ασπόνδυλων Pasokόσκυλων.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε γιαννιώτη διέγραψες το σχόλιο του 3,10. Δεν προλάβαμε να το δούμε για να το στολίσουμε εμείς το τομάρι που πιάνει στο στόμα του τη Νατάσα και τη συγκρίνει με την (άντε να μην πω) Μιμή
    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον, διαβάστε με προσοχή, πέρα από ιδεολογιες κτλ :

    Λόγω επαγγέλματος πρό ετων ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , γιά την χήρα τού δικτατορα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : Εμενε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα ... μαλλον 2 δωματίων. Σύνταξη δεν είχε και ..τσοντάρουν διάφοροι απόστρατοι για να ζεί...

    Πέρα από ιδεολογία, λάθη κτλ, - που κι αυτά εδώ που καταντήσαμε συζητιούνται : καμμία αντίρηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε κάποτε αν πήραν τα λεφτά τους πίσω οι "δανειστές" του αείμνηστου, δεν νομίζετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή