Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Από τα ...TVπαράθυρα ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά ο τυρέμπορος του Pasok

..."Φοβερός" ο νέος "Διοικητής" του ΙΚΑ τυρέμπορος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, που είχαμε την τιμή να τον φιλοξενήσουμε κι' εδώ.
Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα ...νέα του "Διοικητικά" καθήκοντα στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα (;) της χώρας και ξεκίνησε από την πρώτη μέρα την ...σκληρή δουλειά του.
Στήθηκε λοιπόν στο TVπαράθυρο της Ράνιας Θρασκιά (του ιδεολογικού ρεύματος Ακη) και υποσχέθηκε να βάλει σε ...τάξη όλα τα κακώς κείμενα, πριν καλά καλά προλάβει να ενημερωθεί για τα νέα του ...καθήκοντα.!
Καθήκοντα; Εεε, μην τρελαθούμε κι' από πάνω.
"Καθήκον" σημαίνει ηθική υποχρέωση, αλλά στο Pasok πού να τη βρείς;
Σημειώνουμε ότι η επιλογή του Ροβέρτου Σπυρόπουλου για τη θέση του "Διοικητή" του ΙΚΑ, έγινε μετά πάροδο δέκα μηνών και κατά παρέκκλιση του πολυδιαφημισμένου opengov του mr. Papandreou, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση εκφυλίσθηκε κυριολεκτικώς, ενώ σε άλλες περιπτώσεις εφαρμόσθηκε ...κατά γράμμα.!
Οποία καταισχύνη.!
Μπορεί να άργησε 10 μήνες η ανεύρεση του "ικανού" προσώπου για να ...διοικήσει αυτόν τον πλήρως ξεχαρβαλωμένο ασφαλιστικό οργανισμό - (ίδρυμα (;), αλλά είναι σίγουρο πως το Pasok στο πρόσωπο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου βρήκε τον ...καταλληλότερο.!
Άλλωστε τα πρώτα δείγματα - δήγματα της σκληρής ...δουλείας, αντί να τα δείξει από τον χώρο εργασίας του, τα έδειξε από το TVπαράθυρο της κατάξανθης Ράνιας Θρασκιά, αποδεικνύοντας παράλληλα και το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο ίδιος τον ...εαυτό του.!
Πάντως, αν αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο και τους σεσημασμένους μεγαλοκηφήνες και μεγαλοοφειλέτες, τα πιάσαμε τα ...λεφτά μας.
Αααα, να μην ξεχάσουμε να ζητωκραυγάσουμε: Άξιος.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου