Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ρε Αντώνη...

...θα μπορέσεις να ακούσεις τον παλμό της Ελληνικής κοινωνίας, μέσα απ' το χρυσοπληρωμένο και "στεγανό" μεγαθήριο, όπου θα στεγάζεται το υπεροπολυτελές γραφείο σου επί της Λεωφ. Συγγρού;
Ναι ρε συ Αντώνη...
1.200.00 ευρώ για ετήσιο ενοίκιο θα κληθούμε να πληρώσουμε για τα νέα ανάκτορα του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού, εκεί που οι ...μπουρδελότσαρκες πάνε σύννεφο.
Γύρευε τώρα κακομοίρη Έλληνα για να μάθεις πόσο μας κοστίζουν το χρόνο τα γραφεία όλων των κομμάτων, των ...κωμάτων και των ...ιδρυμάτων.!
Έχουμε κι' αυτά βλέπεις.!
Ρε Αντώνη, αν δεν υπήρχε η κρατική επιδότηση (δηλαδή τα δικά μου λεφτά και του απέναντι) θα νοικιάζατε του ...Βωβού τα μεγαθήρια, ή κανένα δυαράκι στα Πατήσια δίπλα στον ... μπανταλό Παττακό;
Θέα στην Λεωφ. Συγγρού απ' την μια πλευρά -διαβάζουμε- και τον Αργοσαρωνικό απ' την άλλη θα έχει ο Αντ. Σαμαράς απ' το νέο του γραφείο των 150 τ.μ. στον 3ο όροφο του νέου κτιρίου της Ν.Δ. στην Συγγρού, προφανώς για να μπορούν σε τόσα τετραγωνικά να παίζουν και κανένα ...τένις μετά τις συσκέψεις, έτσι είχαν συνηθίσει και στα σπίτια τους τα ..."τζάκια" μας.!
Μόνον που αυτή η θέα καθώς και τα "υπόλοιπα" γραφεία στο "ανάκτορο" των 6.500 τ.μ. στην Λεωφ. Συγγρού της Ν.Δ., θα κοστίζουν στον ελληνικό λαό 95.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο, τουτέστιν 1.140.000 ετησίως (εκτός εξόδων συντήρησης κ.λ.π.) σε μια εποχή που ο κοσμάκης, υπέρ του οποίου υποτίθεται πως θα εργάζονται στα γραφεία ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι, δυσκολεύεται ακόμη και στον μανάβη...
Ξανα-γύρευε τώρα κακομοίρη Έλληνα για να μάθεις πόσο μας κοστίζουν ετησίως και τα γραφεία όλων των άλλων κομμάτων και των ιδρυμάτων των δυναστειών και το ερώτημα που μπαίνει είναι εάν θα νοίκιαζαν τέτοια γραφεία χωρίς την παχυλή κρατική επιδότηση όλοι τους, ή θα κατέληγαν σε τίποτε... φθηνά δυαράκια στα Πατήσια κοντά στο ...ερείπιο του ...μπανταλού -κατά την Γιαννιώτικη διάλεκτο - Παττακού στην οδό Σεβρών...
Τί να σου πω ρε Αντώνη.! Κομμάτια να γίνει που λέει ο λόγος. Χρειάζεστε γραφεία και μάλιστα σύγχρονα. Ως ένα σημείο το κατανοούμε.
Όμως...
Η πολιτική Αντώνη, δεν είναι μόνο το ...μνημόνιο.!
Πήρες την Pasokiki σημαία του μνημονίου από τον αμερικανοτραφέντα "πρωθυπουργό" - ανδρείκελο του ΔΝΤ και την έκανες αντιπολιτευτικό και αυτοδιοικητικό εκλογικό λάβαρο.
Και μετά; Πάπαλα.!
Με τα άλλα θέματα όμως τί γίνεται ρε Αντώνη; Η Τουρκία, τα Σκόπια και η Αλβανία μάς "λυπούνται" κι' εμείς εκλιπαρούμε τον ...οίκτο τους.
Αντώνη, αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα κατάλοιπο της Παπανδρεϊκής δυναστείας και να το στριμώξεις στο καναβάτσο, τότε, ...άστο καλύτερα.!

Π.Ν.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Δυστυχώς είναι όπως τα λές !!!
    Δυστυχώς γιά τον τόπο πρώτα, αλλα καί μεγάλη απογοήτευση και γιά αμς, πού από την εποχη της ΕΡΕ μεγαλώσαμε και ζήσαμε σε αυτόν τον πολιτικό χώρο... Οι άνθρωποι ζούνε τον κόσμο τους ! Εχουν αποξενωθεί τελείως, και πολυ φοβάμαι ότι δεν το έχουν καν καταλάβει...
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΑΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕ Η ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ , ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ?
    Β.ΚΑΤΣΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή