Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Προβοκάτσια κατά Παναγόπουλου

Στα όρια της μετωπικής σύγκρουσης με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Παναγόπουλος, με τις εξελίξεις να είναι απρόβλεπτες για το μέλλον.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είδε έξαλλος τις χθεσινές εφημερίδες να δημοσιεύουν ερμηνεία των δηλώσεών του στο πρακτορείο Reuters, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανιζόταν να έχει δηλώσει ότι το μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο, και ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν μεγάλες, γενικές απεργίες στην Ελλάδα, τους επόμενους μήνες. Ο Γιάννης Παναγόπουλος είχε πει άλλα πράγματα στο Reuters, και μόλις είδε πως μεταφέρθηκαν στις ελληνικές εφημερίδες οι δηλώσεις του, κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα προβοκάτσιας.
Έτσι, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους, και το απόγευμα προχώρησε ακόμη και στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης διάψευσης, με την οποία έδινε τη διάσταση των πραγμάτων, όπως εκείνος τα είχε αποδώσει με τη συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών συνεργάτες του Γιάννη Παναγόπουλου, εκτιμούσαν χθες ότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ "πληρώνει" το αντάρτικο που έχει ξεκινήσει κατά της Κυβέρνησης με αφορμή το μνημόνιο, καθώς και το γεγονός ότι απείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τις πρόσφατες εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ, με αφορμή την ιδρυτική επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη.
statesmen
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου