Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ύποπτη ...σιωπή.!


Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός...
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
.
Η είδηση ….

Ποιος είδε την Αικατερίνη Πελέκη σήμερα και δεν τη φοβήθηκε. Άστραψε και βρόντηξε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Η Αικατερίνη Πελέκη φέρεται να είπε εκνευρισμένη, ότι προφανώς υπήρξε πολιτική απόφαση Καραμανλή για να γίνουν οι ιερές ανταλλαγές, την οποία και εκτέλεσαν οι κκ. Ρουσόπουλος και Αγγέλου. "Θα περίμενα από κάποιους άντρες που φοράνε παντελόνια, να βγουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν το έκαναν. Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους", συνέχισε η κα. Πελέκη στο ίδιο ύφος. (zougla.gr)

Ο σχολιασμός …

Πέλεκυς …. η κ. Πελέκη για τον τέως πρωθυπουργό κ. Καραμανλή με αποκορύφωμα την φράση: "...Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους..."
Η σιωπή του τέως πρωθυπουργού τόσους μήνες δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί από την στιγμή που η πρώην οικογενειακή του φίλη αφήνει ή μάλλον λέει καθαρά ότι γνώριζε και συνήνεσε για τα πάντα σε ότι αφορά την υπόθεση Βατοπεδίου. Δεν επιτρέπεται να ακούγονται αυτές οι φράσεις για έναν εκλεγμένο έστω και πρώην πρωθυπουργό γιατί έτσι υποβαθμίζονται τελείως η Πολιτική και οι Πολιτικοί.!
Κύριε Καραμανλή, μιλήστε επιτέλους και πείτε την αλήθεια. Στο κάτω κάτω το να σας ξεγέλασαν οι συνεργάτες σας ή να κάνατε εσείς προσωπικά λάθος εκτίμηση σε κάποιες αποφάσεις σας θεωρώ ότι είναι λιγότερο επώδυνο από αυτό που αφήνει η σιωπή σας να πλανάτε στον αέρα δηλ. της Ενοχής σας.!
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Ρε παιδιά για το Θεό δλδ. Εάν οντως το Βατοπαίδι δεν είναι σκάνδαλο γιατί δεν βγαίνει να (ξανα)πεί οτι κκ. πολιτική απόφαση ήταν όπου το Δημόσιο δεν ζημιώθηκε. Αλλά εάν είναι ετσι τότε γιατί το 2008 είπε "σορρυ δεν το κατάλαβα". Μυστήριος άνθρωπος ο Κωστάκης και λίγο ψιλοχ-στης. Μου θυμίζει (λίγο είναι η αλήθεια από) Αντρέα που κρυβόταν πίσω απο του "Κουτσόγιωργα τους δασύτριχους πολίτες" που έλεγε ο Νιόνιος όταν τον πιάσαν με τα παντελόνια κάτω (οέοο) και τα πάμπερς πάνω (ουάο)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα καταλάβατε τι νούμερο είναι ο άνθρωπος ;

    Είναι η χειρότερη σάπια προσωπικότητα που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρέμησε ρε DIMI.
    Αδιαφορώ για την πελεκαινα αλλά θέλω να μάθω τι σόι σκάνδαλο είναι όταν δεν ξέρουμε πόσο και αν ζημιώθηκε το Ελληνικό δημόσιο;
    Λοιπόν κύριοι στην συνείδηση του Νεοδημοκράτη δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπαιδίου. Είναι φτιαχτό από εγχώριους και διεθνείς νταβάδες
    για να αποδομήσουν τον Καραμανλή που δεν τους υπολόγισε.Αυτό φυσικά αρχίζει και συζητιέται στα νταβατζοκάναλα και περισσότερο στο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala vre 11:40 toso gidi einai o Karamanlhs pou kai skandalo den einai to Vatopaidi (kai egw pistevo oti DEN einai skandalo) kai den milaei? Toso vlax einai pia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτά που λέει η Πελέκαινα (η οποία να κονομήσει πήγε η γυναίκα) γιατί δεν τα λέει και ο ανδρούλης της που "φοράει παντελόνια" και ήταν μέσα στα σκατά και είναι και πολιτικό πρόσωπο??

    Στο φινάλε, βγείτε και πείτε όσοι υποτίθεται οτι κυβερνάτε αυτό τον τόπο, εαν και πόσο τελικά ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο απο την υπόθεση Βατοπεδίου, να ξεκαθαρίσουμε κι εμείς στο μυαλό μας εαν πρόκειται για σκάνδαλο ή τζάπα ασχολούμαστε μ' αυτό για να μην ασχολούμαστε με τα σκάνδαλα των εξοπλισμών, των ολυμπιακών αγώνων, των MISENS κ.λ.π.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Καραμανλής κυβέρνησε 5,5, χρόνια την χώρα. Ουδείς τον υποχρέωσε. Απέτυχε οικτρά, διαφορετικά ο Γιωργάκης δεν θα έβλεπε ποτέ πρωθυπουργία.

    Τώρα κρύβεται, έγινε κυριολεκτικά άφαντος. Δεν ξέρω τι μπορεί να του συμβαίνει, αλλά πρέπει να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του για τα όχι και λίγα σκάνδαλα της περιόδου που ήταν πρωθυπουργός, ή να αποδείξει ότι οι κατηγορίες εις βάρος του δεν στέκουν.

    Εκτός πια κι αν δεν είναι σε θέση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δεν ζημίωσε ρε παιδιά το Δημόσιο ; Πλάκα κάνετε ;

    Βρέθηκαν ξαφνικά οι μαφιοκαλόγεροι με τεράστια ακίνητα και οικόπεδα που με τις αγοραπωλησίες τους έγιναν ζάμπλουτοι, και δεν υπάρχει χρηματικό σκάνδαλο ;

    Και αντάλλαξαν την λίμνη του δημόσιου με τα οικόπεδα που τώρα χαίρεται ο Πάπιστας και οι λοιποί, στό τζάμπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή