Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μαθήματα πολιτικής εξαχρείωσης από τον αισχρο-Μπαρόζο.!

Ο Πορτογάλος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο νεοφιλελεύθερος Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρώην αριστεριστής και νυν κεντροδεξιός (εδώ γελάμε...) μας κάνει μαθήματα πολιτικής ορθότητας και αηδιαστικής καθεστωτικής και γραφειοκρατικής ευρωλιγούρας!
Μιλάμε για το απόλυτο σίχαμα...
Και όλα αυτά στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Μπαρόζο «προειδοποίησε» τα "εχθρικά" μέλη του ΕΚ, να μην προβούν σε "ανταρτοπόλεμο" (ναι, χρησιμοποίησε τη λέξη ο γελοίος!), ή να "υπονομεύσουν" την προσπάθεια της ΕΕ να αντιμετωπίσει τη χειρότερη ύφεση που έχει πλήξει την Γηραιά Ήπειρο τις τελευταίες δεκαετίες.
Φυσικά, ο Πορτογάλος πρώην Μαοϊκός τα έβαλε και με το "ρατσισμό", λέγοντας ότι δεν έχει θέση στην Ευρώπη και ότι οι κυβερνήσεις "πρέπει να σέβονται τα δικαιώματα των μειονοτήτων".
Το μήνυμα εστάλη στον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί (που συνεχίζει ακάθεκτος να απελαύνει Ρομά από τη χώρα του) από τον Πορτογάλο φιλοαμερικανό διορισμένο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος φυσικά στράφηκε και κατά του Ιράν, καταδικάζοντας την καταδίκη σε θάνατο δια λιθοβολισμού Ιρανής (ο λακές της Ουάσινγκτον μίλησε για "βαρβαρότητα πέρα από λέξεις") που μοίχευε αλλά μετείχε και στη δολοφονία του άντρα της. Τέλος, ο Μπαρόζο πήγε να πουλήσει και αγοραίο φιλελευθερισμό, όταν τάχθηκε υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας (που θα αποψιλώσει τα πορτοφόλια των Ευρωπαίων).
elkosmos
Bookmark and Share

1 comments: