Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Mε φθαρμένα υλικά επιχειρεί το Pasok να "αναστήσει" την Περιφέρεια Ηπείρου.

"Ηπειρώτισσες, Ηπειρώτες...
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Πορευόμαστε μαζί πολλά χρόνια. Με τιμήσατε και με τιμάτε σταθερά με την εμπιστοσύνη σας δίνοντάς μου τη δύναμη να συνεχίζω ένα δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι. Με τη δική σας δύναμη πέρασα πολλούς κάβους στο συνεταιρισμό, στη Βουλή, στην Κυβέρνηση, προσπαθώντας να αφήνω παντού ένα δημιουργικό αποτύπωμα..."
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Αργύρη, μετά από την επίσημη ανακοίνωση της πρότασης για στήριξη της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Ηπείρου από τον Πρωθυπουργεύοντα και Πρόεδρο του Pasok mr. Papandreou.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά, με φθαρμένα υλικά επιχειρεί το Pasok να δημιουργήσει ... νέο οικοδόμημα.!
Ναι Κύριε Αργύρη. Δυστυχώς για μας, απ' όπου κι' αν περάσατε, αφήσατε το ...αποτύπωμά σας. Εσείς το λέτε άλλωστε.!
Η επιλογή όμως του Βαγγέλη Αργύρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου με το Pasok, αποκαλύπτει όχι μόνο τις πραγματικές προθέσεις του κόμματος, αλλά και του πρωθυπουργεύοντος κυρίως mr. Papandreou, αφού είναι γνωστό τοις πάσει και δη των εντός και εκτός των ...τειχών απανταχού Ηπειρωτών και όχι μόνο, πως ο Βαγγέλης Αργύρης συμβολίζει και εκπροσωπεί ότι πιο παλιό και ξεπερασμένο έχει να επιδείξει το τοπικό Pasok και είναι ταυτισμένος με τις πιο αποδοκιμασμένες πρακτικές που έχουν οδηγήσει τον τόπο μας στο σημερινό του κατάντημα!
Άραγε είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος πολιτικός να εμπνεύσει ένα νέο ξεκίνημα για το θεσμό αλλά και την Ήπειρο με όσες ικανότητες και αν έχει (;) και αυτές μάλιστα εμπειρικές, όταν απαιτούνται γνώσεις αλλά προπάντων νέο ύφος, ήθος και νοοτροπία;
Και το χειρότερο!
Όντας ο Βαγγέλης Αργύρης μια ζωή εθισμένος στο παρασκήνιο και τις λογικές του πελατειακού συστήματος, του οποίου είναι αρχιερέας, επιχειρεί ως σφόδρα ..."σοσιαλιστής" και ..."επιστήμων" της ντόπιας (κυρίως) ρουσφετολογίας να αναστήσει και να ανασυγκροτήσει το δακτυλοδεικτούμενο πανταχόθεν τοπικό σύστημα των κομματικών παραμάγαζων και ηγούμενος διαφόρων πολιτικών πτωμάτων, ως άλλος Ελ Σιντ του παλαιοκομματισμού, να μας επαναφέρει στις δεκαετίες του 80 και του 90.
Μέχρι την ημέρα των εκλογών, το ηπειρωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία - όχι όμως και την τύχη - να ...θαυμάσει την εκλογική τακτική και στρατηγική του Βαγγέλη Αργύρη αλλά και να καγχάσει με τον θίασο των περιφερόμενων πολιτικών μηδενικών !
Θα τα ...ξαναπούμε.!
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ , ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ.

    ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή