Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γιαούρτωσαν τον ..."έλληνα" Αλ(α)βανο στον Άγιο Παντελεήμονα.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Με γιαούρτια υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη τoυ συνδυασμού "Ελεύθερη Αττική" και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκο Αλαβάνο, κάτοικοι του Αγίου Παντελέημονα. Το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα σήμερα. 
Ο Αλέκος Αλαβάνος βρέθηκε στην συγκεκριμένη πλατεία, ως μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας και προφανώς δεν είχε ενημερωθεί σωστά από τους συνεργάτες του, για τα αισθήματα που τρέφουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα για το κόμμα του.
Το πραγματικά περίεργο της ιστορίας ήταν ότι ο κ. Αλαβάνος έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία μέμφεται την αστυνομία ... διότι επέτρεψε στην βία να αναπτυχθεί την περιοχή.
Μήπως πρόκειται για διαφορετικό Αλαβάνο από αυτόν που δήλωνε (λανθασμένα φυσικά) ότι η "βία" περιλαμβάνεται και στον εθνικό ύμνο των Ελλήνων και λοιπά και λοιπά;
Μήπως πρόκειται για διαφορετικό Αλαβάνο από αυτόν που προσπαθούσε να μας πείσει ότι η "εξέγερση" του Δεκέμβρη δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ... καταστολή;
Δεν νομίζουμε, μάλλον ο ίδιος είναι. Κοίτα να δείς που δεν τον ενοχλούσαν οι μολότωφ, αλλά ένα γιαουρτάκι τον έκανε να βγεί από τα ρούχα του...
Πώς αλλάζουν οι καιροί!
ΥΓ:
Η γνωστή "μάρτυρας", "κάτοικος" και καταγγέλουσα Μαρίνα Βήχου, μην θέλοντας να μείνει εκτός προσκηνίου, κατήγγειλε εναντίον "ανώνυμο τηλεφώνημα" στο οποίο απειλήθηκε η ...σωματική της ακεραιότητα!
elkosmos
Bookmark and Share

5 comments:

  1. ετσι για να μαθετε να πουλατε τρελα στους πολυπαθους κατοικους, αριστεροφασιστες κομπλεξικοι..."αντιρατσιστικες" κοταρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 31 ετών Ευρωβουλευτής... Γιός Βουλευτή της Ενωσης Κέντρου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμαστε πολιτικο που κυκλοφορει παρεα με κρανοφορους τραμπουκους. Τι τα θελουν τα κρανη οι "συντροφοι σου" Αλαβανε; Οι προστατευομενοι σου κυκλοφορουν με τσεκουρια μαχαιρια και λοστους και συ ενοχληθηκες απο ενα γιαουρτι;

    Μηπως προτιμας μολοτοφ την επομενη φορα; Αμφιβαλω αν ξερουν να φτιαχνουν οι κατοικοι του Αγιου Παντελεημονα. Ερασιτεχνες βλεπεις... Καμια σχεση με τα δικα σου μπουμπουκια ξεφτιλα Αλαβανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα της Μαρίνας Βήχου".
    Η τσατσά Μαρίνα είναι η γνωστή μαντάμ που τα κονομάει χοντρά πουλώντας προστασία σε λάθρους εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες, ληστές, κλεφτρόνια.
    Σιγά μαντάμ μην σου σκιστεί το καλτσόν και φανεί το αξύριστο πόδι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να διωρθωσω ανωνυμε φιλε.
    23 Οκτωβρίου 2010 11:24 π.μ.

    "Σιγά μαντάμ μην σου σκιστεί το καλτσόν και φανεί το αξύριστο "πίδι" σου..."

    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή