Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δραματικές ώρες για Σαμαρά - Μητσοτάκη

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά για το νέο «χτύπημα», όπως λένε οι πληροφορίες, που ετοιμάζει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι.
Η συνέντευξη, που αυτή την ώρα παραχωρεί ο κ. Μητσοτάκης στο δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, θα προβληθεί αμέσως μετά τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις, αν ο κ. Μητσοτάκης επαναλάβει τις ίδιες τοποθετήσεις για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, περί λαϊκισμού, να τον διαγράψει απόψε το βράδυ.
Δεν είναι δυνατόν, έλεγαν συνεργάτες του κ. Σαμαρά, την ώρα που η ΝΔ, παρουσιάζει ανάκαμψη και σε δύο βδομάδες δίνει τη μάχη της κάλπης, ο εκλεγμένος πρόεδρος από τη βάση του κόμματος, να δέχεται χτύπημα εκ των έσω. Ίσως το αποψινό βράδυ να είναι μακρύ, αλλά και ιστορικό για την παράταξη της ΝΔ.
newsbomb
Bookmark and Share

5 comments:

  1. Δεν υπάρχει πιά μητσοτάκης.
    Από τη στιγμή που αποφάσισε να υποστηρίξει την κόρη του και τον παπανδρέου με το μνημόνιο ο μητσοτάκης δεν υπάρχει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μητσοτακης ηταν ειναι και θα ειναι ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Παπανδρέου τον υποστηρίζει πάνω απο όλους ο ίδιος ο Σαμαράς με τα σαρδάμ και τις γελοιότητες του. Την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε απίστευτη πτώση ο Παπανδρέου έχει πάρει σωσίβιο σωτηρίας απο έναν ηλίθιο αρχηγό αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλάς Γελλάς Αντώνης Σαμαράς.
    Άν ήταν ας πούμε μέτριος σήμερα ο Σαμαράς δέν λέω καλός έστω μέτριος τα παπαγαλάκια δέν θα είχαν λυσσάξει έτσι για επιστροφή Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες πως είναι Τρα-λα-λα-Τρελλαντώνη να σε πληρώνουν λιγουλάκι με το ίδιο νομισματάκι;
    Ας είναι καλά τα πασόκια που σε ψήφισαν για αρχηγό, Ο Κομιστής, ο Ζούγκλας και ο γνωστός κατασκευαστής δημοσίων έργων με εφημερίδα που σε υποστήριξαν και σε υποστηρίζουν (γι'αυτό και τους τραπεζώνεις σπίτι σου απ'οτι μαθαίνουμε). Ουστ Αντωνάκη. Και ξανά ουστ κοπρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή