Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή στους μηδίσαντες

Στην Αθήνα απαγορευόταν να συλλάβουν δούλο που έβρισκε άσυλο σε ναό.
Δεν με θυμώνει ότι σήμερα πλαστικόφρακτοι πραιτοριανοί της Εξουσίας, κατ’ εντολήν της, ξυλοκόπησαν, γρονθοκόπησαν και συνέλαβαν, τους σύγχρονους δούλους που ζήτησαν καταφύγιο στον ναό.
Ούτως ή άλλως τα άσυλα είναι ιερά και απαραβίαστα μόνο σε δημοκρατικά καθεστώτα.
Ούτως οι άλλως τα αυταρχικά καθεστώτα με πραιτοριανούς πορεύονται... Και με πραιτοριανούς πλαστικόφρακτους ΚΑΙ με πραιτοριανούς που παριστάνουν τους πολίτες.
Δεν με θυμώνει που, η Κυβέρνηση του Γεωργίου Β’ Παπανδρέου Γ’, θεωρεί ότι η Ακρόπολη δεν είναι ο Ναός, Ναός της δημοκρατίας, αλλά ένα μνημειάκι που έχει έσοδα από τα τουριστικά εισιτήρια και προβολή στο διαδικτυο.
Δεν με θυμώνει που ο Υπουργός ΟΠΑΠ, Τζόγου και "Πολιτισμού" στους απλήρωτους δούλους που διαφεντεύει, καταθέτει την ...άποψη "τέρμα το καλαμπουράκι της Ακρόπολης".
Δεν με θυμώνει που οι μαντατοφόροι της εξουσίας, οι "δημοσιογράφοι" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους. Η δουλειά του "δούλου" της εξουσίας είναι να φροντίζει έτσι ώστε η εικόνα του αφεντικού τους να μην ραγίζει. Να μην ραγίζει στις εικόνες των ξένων τηλεοπτικών δικτύων, στα ραπόρτα των ελεγκτών των πιστωτών και πάνω από όλα στα μάτια αυτών που τον έχρισαν σαν τον "άνθρωπο τους στην Ελλάδα".
Αλλά κοίτα κάτι περίεργο. Δεν θυμώνω. Αναγουλιάζω. Αηδιάζω...
Αηδιάζω από το συρφετό των άναρθρων κραυγών των "πολιτών" χούλιγκαν.
Αυτών που "υπερασπίζονται" την Ακρόπολη σαν τουριστικό μνημείο.
Αυτών, που τόσο βάρβαρα, με αυτόν τον εστετ χουλιγκανισμό, παθαίνουν νευρικό κλονισμό και φωνάζουν ότι "διασυρόμαστε εθνικά" γιατί πολίτες, συν-πολίτες τους, εργαζόμενοι, συν-αδελφοι τους διεκδικούν, το επί 2 χρόνια απλήρωτο, μεροκάματο τους, ζητούν ένα μεροκάματο, ζητούν εργασιακή ασφάλεια, ζητούν έναν ουρανό. Και τον ζητούν στον τόπο που υπηρετούν. Στο Ναό.
"Χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα ο πολίτης εκείνος που, όταν υπάρχει στάση στην πόλη, δεν συμπαραστέκεται και μένει ατάραχος ή ασυγκίνητος στα δημόσια πράγματα".
Στην ερώτηση σας ...εστέτ χουλιγκάνοι μου, για το ποια σημασία μπορεί να έχουν τα ...πολιτικά δικαιώματα και η απώλεια τους, όταν ο ...Εφιάλτης φάνηκε και οι ...Μήδοι διαβήκανε, τι να απαντήσω; Για τους μηδίσαντες ...ασφαλώς δεν έχουν καμία σημασία. Και είναι μάταιος κόπος και η οποιαδήποτε εξήγηση.
agauch-katerina
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Θέλω να επαναλαμβάνουμε και το εξής,

    οι αστυνομικοί οι οποίοι εκτελούν αντισυνταγματικές εντολές ιδίως προς όφελος κουκουλοφόρων και εποίκων είναι ΕΧΘΡΟΙ μας.

    Το σύνταγμα λέει ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο ένστολος να συλλάβει αυτόν που εξέδωσε την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ εντολή.

    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σύγχρονοι"δούλοι"δεν ζήτησαν άσυλο στο ναό, έκλεισαν τον ναό..Είναι οι ίδιοι που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις αυτές , που κατέστρεψαν την Ελλάδα, για να γίνουν μόνιμοι ...
    Ποιές είναι οι αντισυνταγματικές εντολές που εκτελούν οι αστυνομικοί???Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να κλείνω την Ακρόπολη , που δεν μου ανήκει???Έλεος...
    Αν κάνουν εισβολή η Τούρκοι, δεν θα πάω να πολεμήσω, γιατί είμαι εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντισυνταγματικά είναι:

    Να μην διαλύουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις αναρχικών

    Να μην συλλαμβάνουν ροπαλοφόρους κουκουλοφόρους

    Να προστατεύουν ροπαλοφόρους κουκουλοφόρους

    Να βαράνε Έλληνες που κάνουν μια ειρηνική συγκεντρωσι και να μην αφήνουν τον κόσμο να πάει στην συγκέντωσι

    Να μην πηγαίνουν να βγάζουν έξω αναρχικούς από κτήρια τα οποία έχουνε καταλάβει και ΔΕΝ ειναι ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    Να τους καλείς να έρθουν να συλλάβουν τους πρεζεμπόρους εποίκους στην Τοσίτσα και να ΜΗΝ έρχονται.

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    Στην Ακρόπολι δεν ξέρω ακριβώς τί έγινε και κατα πόσον είχαν δικαιοδοσία να βγάλουν έξω τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή