Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ισόβια για τον Κορκονέα - Αποφυλάκιση για τον αλλοδαπό φονιά.!

Από τις ειδήσεις που κατ’ εντολή παιρνούν στα ψιλά ή αποκρύπτονται εντελώς. Το νομοσχέδιο έκτρωμα περί αποσυμφόρησης των φυλακών έχει θέσει την κοινωνία υπό ομηρία, αφού οι πολίτες (Έλληνες και ξένοι) που επιλέγουν να ακολουθήσουν τη νόμιμη οδό για να τα βγάλουν πέρα, παραδίδονται ως "αμνοί" στις ορέξεις των παρακρατικών εκλεκτών της νέας διακυβέρνησης.
Έτσι μάθαμε ότι ο 27χρονος ελεεινός αλλοδαπός δολοφόνος του μεροκαματιάρη αλλοδαπού, συνελήφθη αφού αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών!
Να θυμήσουμε ότι αυτό το κτήνος με δύο συνεργούς του έστηναν καρτέρι σε μεροκαματιάρηδες διανομείς φαγητού και τους λήστευαν. Ο άτυχος διανομέας, όταν τον απείλησαν με το όπλο φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Τα σκουλήκια τον πυροβόλησαν πισώπλατα και τον σκότωσαν ενώ αυτός προσπαθούσε να διαφύγει.
Παρόμοια υπόθεση λοιπόν με το άλλο κάθαρμα που αποφυλακίστηκε πριν λίγους μήνες με τα μέτρα Καστανίδη και η πρώτη του δουλειά ήταν να δολοφονήσει έναν μεροκαματιάρη οικογενειάρχη και να τραυματίσει βαρύτατα έναν αλλοδαπό υπάλληλο.
Είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜ"Ε" της εικονικής πραγματικότητας.
Δεν θέλω να σκέφτομαι πως νιώθουν οι αστυνομικοί που για 700 Ευρώ παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα, άλλωστε αυτό το δίλλημα πάντα με αρρώσταινε. Είτε 700 είτε 7000, το ίδιο κάνει. Ο ήρωας παραμένει ήρωας, το λαμόγιο απλά "δοξάζεται". Πώς όμως νιώθει αυτός που με κίνδυνο της ζωής του συλλαμβάνει ένα όρκ και μετά το ξαναβλέπει μπροστά του ελεύθερο επειδή κάποιος υπουργός κάνει πλακίτσα στην κοινωνία;
Γιατί τα δύο μεγαλύτερα ανέκδοτα είναι οι λέξεις "σοφρωνιστικό ίδρυμα" και η αποσυμφόρηση του. Όλοι ξέρουμε ότι στις φυλακές δεν γίνεται κανένας "σοφρωνισμός". Το μόνο που προσφέρουν είναι να εγκλωβίζουν κάποιους σαν αυτούς τους τύπους που τώρα με τα "ευεργετικά μέτρα" ξαναρίχνονται σαν τους λύκους στο μαντρί. Όλοι μάλιστα γνωρίζουμε κύριε Καστανίδη ότι όταν ένας εγκληματίας αυτού του είδους δεν τιμωρηθεί, πως αποθρασύνεται…
Τέλος πάντων, προφανώς είναι μέσα στην μεθοδολογία του ΔΝΤ η τρομοκράτηση της κοινωνίας. Όπως και να χει, κακό κάρμα κύριε Καστανίδη. Πολύ κακό κάρμα.
olympia
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Ο Κορκονεας ηταν ατυχος. Σκοτωσε, προφανως χωρις δολο αλλα ποιος χεστηκε, αριστεριστη υιο ζαμπλουτης Ιουδαιας. Ηταν και μπατσος οποτε τη γαμησε. Αν δολοφονουσε με δολο σε καποια ληστεια τωρα θα ηταν ελευθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή